24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Μαλαισία: Δεν ανήκουν στο αεροσκάφος τα αντικείμενα


Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα Δευτέρα ο Υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, Hishammuddin Hussein, ανακοίνωσε ότι τα....
αντικείμενα που εντοπίστηκαν το Σάββατο δεν ανήκουν τελικά στο αεροσκάφος 

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξη, τα 5 αντικείμενα που περισυνέλεξαν οι αρχές δεν ανήκουν στο αεροσκάφος της Malaysia Airlines. Υπάρχουν ωστόσο και άλλα ευρήματα τα οποία μένει να εξετασθούν για να διαπιστωθεί από που ακριβώς προέρχονται. 

Ο Υπουργός Μεταφορών είπε ακόμα ότι οι έρευνες συνεχίζονται πλέον σε μια περιοχή 254,000 τετραγωνικών χιλιομέτρων από αεροσκάφη και πλοία. ''Δεν θα εγκαταλείψουμε τις έρευνες'', συμπλήρωσε, λέγοντας πως κατανοεί ότι οι οικογένειες θέλουν να δουν φυσικές αποδείξεις για το τι συνέβη στο αεροπλάνο.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ο Hishammuddin Hussein, είπε ακόμη ότι ο χρόνος τελειώνει, προκειμένου να εντοπιστεί το μαύρο κουτί, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι. 

''Πολλές από τις ερωτήσεις θα απαντηθούν αν βρούμε το μαύρο κουτί'', είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: ''ο χρόνος εξαντλείται όσον αφορά στα σήματα που έρχονται από το μαύρο κουτί, αν αυτό είναι όντως στον Ινδικό ωκεανό..''.

O Hishammuddin δεν αναφέρθηκε πάντως ξεκάθαρα σε συντριβή ή σε θύματα, αρκέστηκε απλά στο να πει ότι το αεροπλάνο κατέληξε στη θάλασσα. 

Τόνισε ακόμα πως δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αεροπειρατείας, ενώ όπως είπε ακόμα δεν γνωρίζουν για ποιο λόγο το αεροσκάφος δεν γύρισε πίσω. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών που διεξάγουν ακόμα έρευνα, συμπλήρωσε.

 ''Δεν κρύβουμε κάτι'', συνέχισε τονίζοντας ότι η ''αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη θα επικρατήσει'', καθώς και ότι η Μαλαισία τηρεί όλες τις διαδικασίες.

Τέλος είπε ότι αυτή τη στιγμή η Μαλαισία δεν μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα τις τελευταίες επικοινωνίες πύργου ελέγχου με την πτήση M370, ωστόσο θα το πράξει συντόμως.

ΠΗΓΗ:NEWSBOMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου