ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Έρχεται το Σεπτέμβριο το iPhone 6


Επαναλαμβάνοντας τη ρουτίνα του μάρκετινγκ που θέλει πρώτα να δημοσιοποιούνται μια σειρά από πληροφορίες και έπειτα να...
παρουσιάζει τα νέα προϊόντα της με το τέλος του καλοκαιριού, η Apple έκανε εμμέσως γνωστό το πρωί της Παρασκευής πως τον Σεπτέμβριο θα λανσάρει το νέο της iPhone, όπως ανέφερε η ενημέρωση του δείκτη Nikkei στο Τόκιο. 

 Η συσκευή, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα λέγεται κατά πάσα πιθανότητα iPhone 6 και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο φορμά: με οθόνη, 4,7 ή 5,5 ιντσών, δηλαδή σημαντικά μεγαλύτερη από τα υφιστάμενα μοντέλα. O αμερικανικός κολοσσός των συσκευών υψηλής τεχνολογίας έχει ήδη παραγγείλει τις νέες οθόνες στην ιαπωνική βιομηχανία ηλεκτρικών ειδών Sharp καθώς και στη νοτιοκορεατική LG.

 H οικονομική εφημερίδα της Ταϊβάν, Commercial Times, είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες ότι η βιομηχανία Semiconductor Manufacturing Co έχει ήδη αρχίσει την παραγωγή των τσιπ για τα νέα iPhone. H Apple κυκλοφόρησε το iPhone5 τον Σεπτέμβριο του 2012 και τις δύο νέες εκδοχές του 5S και 5C ακριβώς έναν χρόνο μετά.

 Η αύξηση του μεγέθους της οθόνης θεωρείται πως είναι μια απάντηση της αμερικανικής εταιρείας στον ανταγωνισμό από τη Samsung και την κινεζική HTC.

ΠΗΓΗ:TROMAKTIKO