24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Καταδικάστηκε πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Χαϊδαρίου


Το Ε' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, την Τρίτη, επέβαλε συνολική ποινή πέντε ετών, κατά συγχώνευση τεσσάρων, στον Μάριο Λιακόπουλο, για το πλημμεληματικού χαρακτήρα αδίκημα της εκβίασης και παθητικής δωροδωκίας...
που φέρεται να διέπραξε στις 27-7-2013 κατά ιδιοκτήτη καντίνας στην Ιερά Οδό.

 Επίσης του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 50.000 ευρώ (το πεντηκονταπλάσιο του αντικειμένου της δωροδοκίας). Το δικαστήριο ζήτησε να αφαιρεθεί ο χρόνος της προφυλάκισης. Η ποινή έχει τριετή αναστολή.

Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως ο 45χρονος κ. Λιακόπουλος, όντας αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., τον Ιούλιο του 2013, κατηγορούμενος για απόπειρα εκβίασης και δωροδοκία.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία, που προέκυψαν από την έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, εκβίαζε ιδιοκτήτες καντινών στην περιοχή του, ζητώντας σοβαρά ποσά, προκειμένου να τους επιτρέπει να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου