24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ασημακοπούλου: Ο Κούλογλου του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί τους Σκοπιανούς «Μακεδόνες»


Έντονη κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των θέσεων του που θα εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ασκεί με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ..
Άννα Ασημακοπούλου υποστηρίζοντας ότι αυτές αντιτίθενται στα εθνικά μας συμφέροντα.

 Η κα Ασημακοπούλου κάνει αναφορά στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ των Σκοπίων και ειδικότερα στο www.independent.mk με ημερομηνία 26 Μαρτίου 2014 μεταξύ άλλων λέει «σας αποκαλώ Μακεδονία – με το όνομά σας» και «το όνομα (Μακεδονία) είναι γελοία διαφορά που δημιούργησε ο Σαμαράς».

 «Οι θέσεις που θα εκπροσωπήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή αναδεικνύονται συνεχώς από τους υποψήφιούς του. Και δυστυχώς είναι αντίθετες με τα εθνικά μας συμφέροντα», λέει η κ. Ασημακοπούλου. Επίσης, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ καταφέρεται και κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή Δ. Χριστόπουλου, καθώς, όπως υποστήριζε, ο κ. Χριστόπουλος ζητεί σήμερα (σε δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ) να αποκαλούνται ως «τουρκικά» τα σωματεία της μειονότητας στη Θράκη.

 «Είναι θλιβερό ένα ελληνικό κόμμα να υποστηρίζει θέσεις τόσο βλαπτικές για την εξωτερική πολιτική της χώρας…» καταλήγει η ανακοίνωση της κας Ασημακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου