24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Η άλλη όψη των εκλογών: Αστυνομικός έσωσε 90χρονο...


Συνήθως τα ρεπορτάζ μας για την αστυνομία αφορούν σε επίορκες συμπεριφορές. Και είμαστε σκληροί με εκείνους που εκμεταλλεύονται την στολή για ίδιον συμφέρον. Γράφουμε αιχμηρά και συνειδητά.

Υπάρχουν όμως και...
στιγμές που οφείλουμε να ανυψώσουμε την ανθρωπιά κάποιων παιδιών. Για παράδειγμα να γράφουμε ότι πολλοί είναι εκείνοι που απο το χαρτζιλίκι τους γεμίζουν τα ντεπόζιτα των μηχανών ΔΙΑΣ μέχρι εκείνων που σώζουν ζωές.

Πέρα και πίσω απο την εικόνα των βαρετών εκλογικών shows με τους χαρτογιακάδες δημοσκόπους να δίνουν αποτελέσματα, τους μαϊντανούς που αναζητούν διέξοδο για την εικόνα τους και σχολιάζουν με τις ώρες χωρίς να λένε τίποτε, υπάρχει η καθημερινότητα. Η σκληρή όψη. Η πραγματική όψη.

Σας μεταφέρω λοιπόν το σχόλιο του αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας Σπυρίδωνα Σχοινά πριν από 55 λεπτά.

Το παλικάρι γράφει: «Είμαι φύλαξη σε εκλογικό κέντρο και μας ειδοποιούν ότι ένας υπερήλικας (90 χρονών) ενώ ήρθε με τα πόδια του και ασυνόδευτος για να ψηφίσει αδυνατεί να γυρίσει σπίτι του λόγω ζέστης και έλλειψης χρημάτων. Τηλεφωνώ στην Α.Δ. να στείλουν περιπολικό και μου λένε ότι αδυνατούν. Τηλεφωνώ στο 166 και μου λένε ότι μπορούν να μεταφέρουν τον ηλικιωμένο μόνο σε νοσοκομείο και όχι στο σπίτι του. Από τους χαραμοφάηδες των κομμάτων «μούγκα στη στρούγκα» Τελικά σταμάτησα ένα ταξί έδωσα 5 € στο ταξιτζή και πήγε ο άνθρωπος στο σπίτι του. ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ».


Να σαι καλά προϊστάμενε. Είσαι παράδειγμα σε όλους μας!

ΠΗΓΗ:NEWSBOMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου