24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Δικαίωση από το δικαστήριο για τους υπαλλήλους του τ.ΟΕΚ


Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Δικηγόρος των πρώην υπαλλήλων του ΟΕΚ:

"Το Ειρηνοδικείο Αθηνών με την αριθμό 894/30-5-2014 Απόφασή του δικαίωσε τους.. 16 ενάγοντες -πρώην Υπαλλήλους του καταργηθέντος με το 2ο Μνημόνιο (ν.4046/2012) Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.) Ν.Π.Δ.Δ. , για τις περικοπές-μειώσεις που έγιναν στις αποδοχές τους (επιδόματα και υπερωρίες) με βάση τους εφαρμοστικούς νόμους του 1ου Μνημονίου (Ν.3833/2010 & 3845/2010).

Το Δικαστήριο έκανε δεκτή την αγωγή τους και υποχρεώνει τον Ο.Α.Ε.Δ. (διάδοχο του ΟΕΚ) στον οποίο μεταφέρθηκαν όλοι οι υπάλληλοι του ΟΕΚ να καταβάλει τις διαφορές των αποδοχών τους, με την αιτιολογία ότι η περικοπή των αποδοχών τους έγινε κατά παράβαση του άρθρου 4 παρ. 1 του Συντάγματος –δηλαδή κατά παράβαση της αρχής της ισότητας -, διότι από την περικοπή –μείωση των αποδοχών τους εξαιρέθηκαν οι υπηρετούντες στην Πλοηγική Υπηρεσία που επίσης είναι Δημόσια Υπηρεσία και δεν χρηματοδοτείτο από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, έπρεπε να ισχύσει και για τους υπαλλήλους του ΟΕΚ, ο οποίος επίσης δεν χρηματοδοτείτο από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Η Δικηγόρος των πρώην υπαλλήλων του ΟΕΚ
Σοφία Γεωργακοπούλου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου