24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Καλοκαιρινός θα είναι και την Τετάρτη ο καιρός


Καλοκαιρινός θα είναι και την Τετάρτη ο καιρός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στην..
Ήπειρο, από 16 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

 Στην Αττική, περιμένουμε λίγες νεφώσεις, τοπικά πυκνότερες μετά το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

 Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι. Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται καλός και ζεστός καιρός με παροδικές νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

 ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ: 

Από την Πέμπτη ο καιρός ΞΑΝΑΧΑΛΑΕΙ, με κύρια χαρακτηριστικά του τις βροχές και την πτώση της θερμοκρασίας. Μάλιστα αναμένονται και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και θα επεκταθούν στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές, με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα. 

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο τα φαινόμενα θα γίνουν πιο ήπια, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και στα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου