24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Σπείρα έκλεβε και τεμάχιζε αυτοκίνητα


Σε παράνομο συνεργείο αυτοκινήτων είχαν μετατρέψει μια αποθήκη στα Γιαννιτσά Πέλλας τα μέλη μιας σπείρας που έκλεβαν οχήματα από τη Θεσσαλονίκη και τα...
διέλυαν για να πουλήσουν τα τμήματά τους ως ανταλλακτικά. Δυο από τους δράστες συνελήφθησαν, ενώ εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές.


Αρχικά, οι άνδρες της Ασφάλειας Γιαννιτσών βρήκαν την αποθήκη ενός 38χρονου μέσα στην οποία υπήρχαν το αυτοκίνητο ενός 23χρονου και το φορτηγό ενός 51χρονου που είχαν κλαπεί τη νύχτα της Κυριακής από την Αυγή Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, τα μεταλλικά μέρη του φoρτηγού ήταν ήδη τεμαχισμένα, ενώ βρέθηκαν και εργαλεία με τα οποία αφαιρούνταν τα εξαρτήματα.

Τα κλεμμένα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης συνελήφθη μαζί με έναν συνομήλικό του και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, ενώ άλλοι δυο συνεργοί τους ηλικίας 30 και 48 χρόνων αναζητούνται. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους.

Ο κλέφτης δεν... χάρηκε τα κλοπιμαία!

Δεν πρόλαβε να χαρεί την ηλεκτρική συσκευή και τα προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 250 ευρώ που έκλεψε από το σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 26χρονου στην πόλη της Χίου ο 19χρονος δράστης. Οι άνδρες της Ασφαλείας τον εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Πηγή: thebest.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου