24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Αστυνομικός πλήρωσε ακριβά το ροζ βίντεο με την ερωμένη του

Χρυσοπλήρωσε το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως μέσω κινητών τηλεφώνων -και παρουσίαζε τις ερωτικές περιπτύξεις του με νεαρότερη συνάδελφό του ο...

ανώτερος υπαστυνόμος [............]

Το Δικαστήριο αποφάσισε πως παραβιάστηκε το συνταγματικό δικαίωμα της ιδιωτικής ζωής της 32χρονης καταγγέλλουσας και επιδίκασε αποζημίωση υπέρ της ύψους €30.000.

Το επίμαχο ροζ βίντεο «κυκλοφόρησε» στα τέλη του 2006 με αρχές 2007 και έδειχνε την αστυνομικό να κάνει στοματικό έρωτα στον συνάδελφό της.

Οι δύο τους είχαν συνάψει δεσμό το 2004. Ο 53χρονος ήταν παντρεμένος αλλά είχε πείσει την κοπέλα πως θα χώριζε για να είναι μαζί της. Ο καταδικασθείς παραδέχθηκε τον δεσμό, ωστόσο αρνήθηκε ότι κινηματογράφησε τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού και πως «μοίρασε« το φιλμάκι μικρής διάρκειας, το οποίο τραβήχτηκε το 2006.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν το Δικαστήριο, αντιθέτως στην απόφασή του έλαβε υπόψη τις απειλές του αστυνομικού κατά της 32χρονης. Συγκεκριμένα, όταν το ζευγάρι χώρισε γιατί ο αστυνομικός δεν έπαιρνε διαζύγιο, εκείνος προσπάθησε να διατηρήσει την εξωσυζυγική του σχέση εκβιάζοντας τη σύντροφό του πως διαφορετικά θα κυκλοφορούσε το επίμαχο βίντεο σε αστυνομικούς κύκλους.

Το Δικαστήριο έκρινε πως στόχος του ανώτερου υπαστυνόμου ήταν να βλάψει την κοπέλα, αφού στο βίντεο με τις ερωτικές σκηνές αναγραφόταν το όνομα και η επαγγελματική της ιδιότητα. Επιπλέον το βίντεο κυκλοφόρησε και στο σχολείο που πήγαινε η ανήλικη κόρη της, η οποία έγινε δέκτης χλεύης και κοροϊδίας από συμμαθητές της.


Για την ίδια υπόθεση είχε κατηγορηθεί και το ΡΙΚ, που έπαιξε στο αστυνομικό του ρεπορτάζ αλλοιωμένο το βίντεο. Η αγωγή περί δυσφήμησης της ενάγουσας από το ΡΙΚ απορρίφθηκε όμως, καθώς το κρατικό κανάλι είχε αναφέρει μόνο πως επρόκειτο για γυναίκα-αστυνομικό της επαρχίας Λευκωσίας, υπόδειξη που δεν φωτογράφιζε συγκεκριμένο άτομο, εφόσον κατά τον επίδικο χρόνο υπηρετούσαν 145 γυναίκες-αστυνομικοί στη Λευκωσία.

www.newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου