24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Έσκασε η ΒΟΜΒΑ για την επώνυμη εταιρεία που κατήγγειλε καταστήματα σε όλη την Αττική για αντιγραφή των επώνυμων ρούχων της! [photos]

Το δικό σας μπλουζάκι είναι το αυθεντικό;;; Γιατί σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, τα παράνομα καταστήματα λειτουργούσαν και πουλούσαν «επώνυμα» μαιμού προϊόντα από το 2010 και μάλιστα στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αττικής καθώς όμως και μέσα από το ίντερνετ....


    Διαβάστε αναλυτικά:


Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που διεξήγαγαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν προχθές (28.05.2014) το πρωί, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Αθήνα, Χαλάνδρι, Κηφισιά και Γλυφάδα) συνολικά πέντε άτομα, τέσσερις ημεδαποί και μία αλλοδαπή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία η οποία αφορά σε παράνομο σχεδιασμό, παραγωγή, προώθηση και διακίνηση προϊόντων απομίμησης κατά περίπτωση, με εμπορικά σήματα επώνυμης εταιρείας.





Μεταξύ των συλληφθέντων είναι υπεύθυνη πωλήσεων επιχείρησης που προέβαινε στην παράνομη δραστηριότητα (ημεδαπή 47 ετών), δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων (54χρονος και 62χρονη ημεδαποί), καθώς δύο ακόμα γυναίκες (30χρονη ημεδαπή και 31χρονη αλλοδαπή) προσωρινά υπεύθυνες σε καταστήματα που διέθεταν προς πώληση απομιμητικά προϊόντα. Για τη συμμετοχή τους στην ίδια υπόθεση αναζητούνται δύο ακόμα ημεδαποί (66χρονη και 50χρονος) ιδιοκτήτες της παραπάνω επιχείρησης.





Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία εκπροσώπου εταιρείας επώνυμων προϊόντων, σύμφωνα με την οποία συγκεκριμένη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο, προέβαινε σε σχεδιασμό, παραγωγή, προώθηση και διάθεση γυναικείων ενδυμάτων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία έφεραν τα εμπορικά σήματα, σχέδια και λογότυπα της εταιρείας τους και αποτελούν απομίμηση-παραποίηση των αυθεντικών εμπορικών σημάτων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης αυτής, δραστηριοποιούνταν παράνομα τουλάχιστον από το 2010, προμηθεύοντας και διαθέτοντας προς πώληση απομιμητικά προϊόντα, σε καταστήματα λιανικής πώλησης, αλλά και μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, παραπλανώντας με αυτό τον τρόπο το καταναλωτικό κοινό και αποκομίζοντας παράνομα οικονομικά οφέλη.





Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στην οποία συμμετείχε κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, καθώς και σε πέντε (5) καταστήματα λιανικής πώλησης, όπου βρέθηκαν συνολικά (692) ενδύματα (μπλούζες και φορέματα) τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα απομίμησης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



ΠΗΓΗ:TROMAKTIKO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου