24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

«Πάνε όλες οι πολύ μεγάλες πόλεις της χώρας», έγραψε πριν από λίγο στον λογαριασμό του στο Twitter o Ευάγγελος Αντώναρος.


Με ένα twitter πριν λίγο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κ.Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος περιγράφει την έκταση της ήττα της ΝΔ ακόμα και.. στις δημοτικές εκλογές μη αναγνωρίζοντας ότι κέρδισε η ΝΔ επειδή την Αθήνα την πήρε ο Γ.Καμίνης, την Θεσσαλονίκη ο Γ.Μπουτάρης, ενώ σαφώς δεν ανήκει στη ΝΔ, ούτε υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ ο Γ.Μώραλης στον Πειραιά και το ίδιο ισχύει και για την Πάτρα και τον Βόλο.

Πρακτικά μιλάει ο Κ.Καραμανλής. Και είναι "φαρμακερός"...

«Πάνε όλες οι πολύ μεγάλες πόλεις της χώρας», έγραψε πριν από λίγο στον λογαριασμό του στο Twitter o Ευάγγελος Αντώναρος.

Και συμπλήρωσε: «ΧΑΘΗΚΑΝ για τη Νέα Δημοκρατία: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Πάτρα, Βόλος».


Τι σημαίνει το παραπάνω; Οτι ξεκινά η αναζήτηση ευθυνών από την καραμανλική "πτέρυγα" για την ήττα της ΝΔ στις ευρωεκλογές (πρώτη φορά αριστερό κόμμα από το ... 1821 που κηρύχθηκε η επανάσταση έρχεται πρώτο σε όλη την Ελλάδα σε εθνικές ή σε ευρωεκλογές) και ότι οι εξελίξεις είναι μπροστά μας.

Το έχουμε πει με σαφήνεια: Από σήμερα ξεκινά ο αγώνας για την διαδοχή στη ΝΔ.

Και να θυμάστε ότι ΚΑΙ αυτό, πρώτο το defencenet.gr το έγραψε...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου