24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Τιμήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος

γραφει ο αλεξ τσιμπο
Με τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου, ανώτατη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας τιμήθηκε..
ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος  κ. Γεώργιος.
Η τιμητική διάκριση δόθηκε στα πλαίσια του
. εορτασμού της επετείου των 20 ετών από την καθιέρωση των εκδηλώσεων ΠΑΥΛΕΙΑ στη Βέροια.



Την τιμητική διάκριση επέδωσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος βρέθηκε στη Βέροια για τους επετειακούς εορτασμούς. Στο σκεπτικό της απονομής, ο Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων εξήγησε ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος υπήρξε ο κύριος συντελεστής και οργανωτής των εκδηλώσεων ΠΑΥΛΕΙΑ, που σήμερα, 20 χρόνια μετά, είναι γνωστά σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τόνισε, επίσης, ότι ως Πρωτοσύγκελλος υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης του στη διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως.



Νωρίτερα ο Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος συμμετείχε στην βιβλιοπαρουσίαση Επετειακού Τόμου, που περιλαμβάνει επιστημονικές μελέτες σχετικές με τον Απόστολο Παύλο. Στην παρουσίαση συμμετείχαν επίσης ο Καθηγητής Α.Π.Θ. Χαράλαμπος Ατματζίδης και ο Επιμελητής Εκδόσεων Ευστάθιος Λιανός-Λιάντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου