24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

"Ολοκαύτωμα" στο Μπέλο Οριζόντε: Βραζιλία - Γερμανία 1-7



Ενα ματς από αυτά που βλέπουμε μια φορά στα 150 χρόνια σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλου εκτυλίσσεται στο Μπέλο Οριζόντε.

Η Γερμανία μέσα σε 5' πέτυχε 4 γκόλ (σέντρα και γκολ!) και..
μαζί με το πρώτο γκολ του Τ.Μίλερ προηγείται με 7-0. Στο β' ημίχρονο οι Βραζιλιάνοι έκαναν δύο ευκαιρίες και μέχρι εκεί, αλλά οι Γερμανοί πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τον Σούρλε.

Οι απουσίες των Τιάγκο Σίλβα στην άμυνα και του Νεϊμάρ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι αποδείχθηκαν όχι απλά σημαντικές για τη «σελεσάο», αλλά...αξεπέραστες. Ντάντε και Μπερνάρ που τους αντικατέστησαν απλά παρακολουθούσαν τους αντιπάλους τους (όπως και οι περισσότεροι συμπαίκτες τους) να οργιάζουν και κανείς τους να μη μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβαινε στο «Μινεϊράο».

"Αέρα" πάει, βέβαια, η Γερμανία τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ολλανδίας και Αργεντινής που παίζουν αύριο τον δεύτερο ημιτελικό.

Για τη «σελεσάο», που θα περιοριστεί στον «τελικό της παρηγοριάς» το ερχόμενο Σάββατο, ήταν η πρώτη ήττα σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1938 (2-1 από την Ιταλία) και η πιο «βαριά» στην Ιστορία της σε παρόμοια διοργάνωση.

Τα γκολ:

90' ο Όσκαρ το μοναδικό γκολ για τη Βραζιλία

79' και πάλι ο Σούρλε

69' Σούρλε

29' Σάμι Κεντίρα

26' Τόνι Κρόος

24' Τόνι Κρόος

23' Μίροσλαβ Κλόζε
11' Τόμας Μύλερ

------------------------------------------


Ο πρώτος μεγάλος ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 διεξάγεται στο Μπέλο Οριζόντε με τη διοργανώτρια Βραζιλία να κοντράρεται με τη φιλόδοξη Γερμανία.

Πρόκειται για τις δυο μεγαλύτερες δυνάμεις, βάσει τίτλων, του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου. Πιο συγκεκριμένα έχουν κερδίσει συνολικά 8 Μουντιάλ, με τη «σελεσάο» να έχει σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο 5 φορές και τα «πάντσερ» τρεις.

Η ομάδα του Σκολάρι έχει παραταχθεί στο παιχνίδι με τους Γερμανούς με δύο μεγάλες απουσίες, αυτή του Νεϊμάρ, ο οποίος μετά το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Σουνίνγκα τέθηκε νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της διοργάνωσης και αυτή του τιμωρημένου, λόγω καρτών, Τιάγκο Σίλβα.

Διαιτητής του μεγάλου αυτού παιχνιδιού είναι ο Μάρκο Ροντρίγκεζ από το Μεξικό.

Βραζιλία (Λουίς Φελίπε Σκολάρι): Ζούλιο Σέζαρ, Μαρσέλο, Νταβίντ Λουίζ, Ντάντε, Μαϊκόν, Λουίς Γκουστάβο, Φερναντίνιο, Μπερνάρντ, Όσκαρ, Χουλκ, Φρεντ

Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Χέβεντες, Χούμελς, Μπόατενγκ, Λαμ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρος, Εζίλ, Μίλερ, Κλόζε


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου