24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Σύρος: Προφυλακιστέος ο πρώην διευθυντής της Πολεοδομίας



Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρώην διευθυντής της Πολεοδομίας Σύρου Δημήτρης Μπουντούρης. Η υπόθεση του σκανδάλου της Πολεοδομίας Σύρου ήρθε ξανά στην επιφάνεια, αφού....
την Τετάρτη κλήθηκε και κατέθεσε στον ανακριτή ο πρώην διευθυντής της υπηρεσίας Δημήτρης Μπουντούρης.

Ο κ. Μπουντούρης – ο οποίος από το 2010 έχει τεθεί σε αργία από την υπηρεσία – πέρασε την πόρτα του ανακριτή την Τετάρτη για κατάθεση, στο πλαίσιο της ποινικής διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρότι έχει απαλλαχθεί από τις αρχικές κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, η νεότερη εξέλιξη της υπόθεσης αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιβαρυντική για τον π. δ/ντη Πολεοδομίας.

Με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (θεωρείται παθητική δωροδοκία) ο κ. Μπουντούρης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά το πόρισμα του Ανακριτή το οποίο εκδόθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης μετά από πολύωρη κατάθεση. Ήταν μια εξέλιξη που ισως λίγοι να περίμεναν, ωστόσο το κουβάρι του σκανδάλου της Πολεοδομίας Σύρου, τώρα αρχίζει να ξετυλίγεται στο ποινικό του σκέλος.

Να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση κατάθεσε στον ανακριτή και η σύζυγός του η οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους (χρηματική εγγύηση και μη απομάκρυνση από το νησί).

Ο Δημήτρης Μπουντούρης βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων και πιθανότατα την Πέμπτη να μεταταχθεί στις δικαστικές φυλακές Χίου ή Κορυδαλλού.

Μέσα στον Αύγουστο θα καταθέσει στον ανακριτή ο πρώην υποδιευθυντής της Πολεοδομίας Σύρου Κυριάκος Δικτυόπουλος, που εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση.

πηγή: cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου