24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ο Παυλόπουλος!! ..."Κρεμούσαν" στα μανταλάκια τόσο καιρό την Ζωή Γεωργαντά!!


ΠΥΡΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2ΟΟ9
...Θέμα απομάκρυνσης του Ανδρέα Γεωργίου θέτει η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με αφορμή εξασέλιδη ανακοίνωση του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ με ..
την οποία κατηγορεί την δικαιοσύνη για την ποινική

δίωξη εναντίον του σε βαθμό κακουργήματος για ψευδή βεβαίωση σε βάρος του δημοσίου και για παράβαση καθήκοντος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε στην ανακοίνωση του ότι βλέπει πολιτικές σκοπιμότητες κι επέρριπτε ευθύνες και στη Δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι αντί να ασκηθεί ποινική δίωξη σε αυτούς που εσκεμμένα έσφαλαν κατά την εκπόνηση στατιστικών στοιχείων έως το 2009, επελέγη να ασκηθεί ποινική δίωξη σε εκείνον για στοιχεία που σύμφωνα με αλλεπάλληλες πιστοποιήσεις της Eurostat δεν αποτελούν προϊόν λαθροχειρίας.
«Ο ρόλος της ∆ικαιοσύνης σε όλα αυτά θα έπρεπε να είναι µόνον ένας: Η πραγµάτωση του κράτους δικαίου. Ούτε το πελατειακό µοντέλο διακυβέρνησης της Χώρας, ούτε η απάτη προβλέπονται από την Ελληνική νοµοθεσία, ούτε (πέραν της ιδίας αυτοεξαπατήσεως) η εξαπάτηση των Ευρωπαϊκών θεσµών αποτελεί στοιχείο του εθνικού συµφέροντος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Γεωργίου.
Η ανακοίνωση του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος εισηγήθηκε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να τον αποδοκιμάσουν.
Η πρότασή του έγινε ομόφωνα δεκτή από την επιτροπή η οποία εκφράζει τον προβληματισμό της ως προς το πως ο Α. Γεωργίου παραμένει επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ ενώ έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009 και αποδοκιμάζει τις δηλώσεις του Ανδ. Γεωργίου οι οποίες στρέφονται, αμέσως ή εμμέσως εναντίον της Δικαιοσύνης, ιδίως μάλιστα όταν αυτή κρίνει την υπόθεσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου