24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

.....φαγοποτι χωρις τελος.... ξεπερνά τα 45 δις δραχμές (συν ΦΠΑ) κι όλα αυτά για μία μόνο «πέργκολα».... ετσι ονομασαν το στέγαστρο... Καλατράβα του ΟΑΚΑ

Το στέγαστρο αυτό κόστισε στον Ελληνικό λαό το ιλιγγιώδες ποσό των …130.000.000 ευρώ (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.), η κατασκευή του στεγάστρου ανετέθη όταν κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός ο κ. Σημίτης ...και η αντιστοιχία σε δραχμές του ποσού με το οποίο επιβαρύνθηκε το Δημόσιο ξεπερνά τα 45 δις δραχμές (συν ΦΠΑ) κι όλα αυτά για μία μόνο «πέργκολα».

Και έπρεπε να δουν το φως της δημοσιότητας, έρευνες διεθνών ΜΜΕ, για την κατάσταση των Ολυμπιακών ακινήτων στην Ελλάδα, δέκα χρόνια μετά, για να μάθουμε ότι πολλές από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις είναι παράνομες και κατασκευάστηκαν αυθαίρετα!

«Πολλές εγκαταστάσεις κατασκευάστηκαν χωρίς πρόβλεψη για την μετα-ολυμπιακή τους χρήση. Επίσης πολλές από αυτές, όπως ακόμα και τα εμβληματικά στέγαστρα Καλατράβα του ΟΑΚΑ, κατασκευάστηκαν αυθαίρετα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί καν να εκδοθεί άδεια για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επισκευής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου