ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Κούγιας: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με Ολυμπιακό και Μαρινάκη»


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sentra103,3 ο πρόεδρος της Παναχαϊκής είπε: «Πρώτα πρώτα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον...
Ολυμπιακό και δεν είχα ποτέ στη ζωή μου. Υπήρξα δικηγόρος όλων των προέδρων του στο παρελθόν, σε ...
δύσκολες στιγμές. Είναι γεγονός ότι υπήρξαν επιθέσεις εναντίον μου και συμπεριφορές εναντίον μου.

 Ειδικά από τη στιγμή που κατήγγειλα το κύκλωμα εκείνης της εποχής που συνελήφθη το 2011. Ειδικά με τον κύριο Μαρινάκη δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι εκείνη την εποχή και μάλιστα εκείνη την εποχή είχα κάνει και δηλώσεις ότι πρέπει να τον απεμπλέξουμε από την διαδικασία ερευνήσεως των εγκλημάτων που είχε διαπράξει εκείνο το κύκλωμα. Παρ' όλα αυτά η ομάδα μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Και στην ρεβάνς στην Πάτρα. Ουσιαστικά έχω υποστεί έναν διωγμό. Δεν υπήρξε ποτέ στο μυαλό μου να κάνω κακό στον Ολυμπιακό.

Μπορεί εγώ να έχω υποστεί κακό. Ο χαρακτήρας μου και η προσωπικότητα μου γενικότερα δεν είναι του ανθρώπου που θέλει να κάνει κακό. Εγώ είμαι συνεχώς αμυνόμενος. Απλώς ν θέλετε, λόγω της ξεχωριστής επαγγελματικής μου θέση, έχω τη δυνατότητα αμυνόμενος να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις με τον σωστό τρόπο. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βάλει ούτε μπράβους για να δείρει κανέναν, ούτε θα χειριστώ με τον ίδιο τρόπο τέτοιες επιθέσεις. Θα τις χειριστώ με το νόμιμο τρόπο.

Αυτή μου η άμυνα, παρεξηγήθηκε ορισμένες φορές και αυτοί οι οποίοι δεν θα ήθελα ποτέ είτε εγώ είτε η ομάδα της οποίας είμαι ιδιοκτήτες καλλιέργησαν μια τρομερή αντιπάθεια. Θεωρώ ότι και οι επιθέσεις τις οποίες δέχθηκα τότε, προέρχονται από τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι μπήκαν φυλακή και οι οποίοι με έξυπνο τρόπο κατάφεραν να δημιουργήσουν αντιπαλότητα μεταξύ εμού και της ομάδας μου με τον Ολυμπιακού και τον κύριο Μαρινάκη. Αυτό όμως δεν θα μπορούσε ποτέ να αναιρέσει την πραγματικότητα που συνέβη εδώ και τρεις μέρες».

Για την αντιπαλότητα που είχε τα τελευταία χρόνια με τον Ολυμπιακό: «Ολη η ιστορία της αντιπαλότητας μου με τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2011, αν θυμάστε. Όταν τότε που ανέδειξε τις κασέτες του Μπέου. Τις πρώτες κασέτες. Όχι αυτές που βγήκαν μετά και συνελήφθηκαν. Εγώ δεν είχα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό. Ηθελα να δείξω την παράνομη συμπεριφορά αυτών που έστηναν την Παναχαϊκή τότε. Και θυμάστε ότι συνελήφθηκαν ορισμένοι μια σειρά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ήταν και πολλοί γνωστοί κακοποιοί. Κάποιοι οι οποίοι ήταν στο περιβάλλον του Ολυμπιακού, το μετέτρεψαν σε αντιπαλότητα μεταξύ εμού και του Ολυμπιακού».