24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Νέος πρόεδρος των Ελλήνων Ιατροδικαστών ο Γρηγόρης Λέων



Νέος πρόεδρος στην Ελληνική Ιατροδικαστική Εταιρία εξελέγη στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του επιστημονικού οργάνου ο ιατροδικαστής, διδάκτωρ ..
του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ.
Γρηγόρης Λέων.

Παράλληλα, ψηφίστηκε ομόφωνα ως επίτιμος πρόεδρος ο καθηγητής Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Μανώλης Μιχαλοδημητράκης, ο οποίος υπήρξε ο ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος των ιατροδικαστών

Ο κ. Λέων είναι πτυχιούχος (MD) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης «La Sapienza» και είναι κάτοχος δύο Μάστερ (MSc) του ιδίου Πανεπιστημίου.

Το 2009 ανακηρύχτηκε Διδάκτωρ (PhD) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε και εκπαιδεύτηκε στο Τμήμα Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», καθώς και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Broward County στην Πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ. Για το επιστημονικό του έργο έχει τιμηθεί με υποτροφίες, μεταξύ των άλλων, από την UNESCO και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Από το 2011 διατηρεί ένα από τα ελάχιστα νόμιμα ιατροδικαστικά ιατρεία στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου