24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Δένδιας είπε στους δύο Αρχηγους ότι "δεν μπορεί να στέλνουμε στο προσωπικό λάθος μήνυμα"

Πλήρη ενημέρωση από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας
...
 για το επεισόδιο στην κεντρική πύλη του ΥΠΕΘΑ μεταξύ ναυάρχου και υπαξιωματικού του ΠΝ. Ο κ.Δένδιας είπε...
στους δύο Αρχηγους ότι "δεν μπορεί να στέλνουμε στο προσωπικό λάθος μήνυμα", φράση που αποτελεί αιχμή για τον ναύαρχο ο οποίος αντέδρασε στον αυτονόητο έλεγχο του υπαξιωματικού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΥΕΘΑ έγινε έξαλλος με το συμβάν.

Η αντίδρασή του πάντως είναι ενδεικτική των προθέσεών του.

Την ίδια ώρα ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης διέταξε ένορκη Διοικητική Εξέταση για το επεισόδιο που προκάλεσε ανώτατος αξιωματικός στην κεντρική πύλη του ΥΠΕΘΑ. Ο Α/ΓΕΝ δεν άκουσε -ευτυχώς- κάποιους που βιάστηκαν να ζητήσουν την μετάθεση του υπαξιωματικού που δεν επέτρεψε την είσοδο στον ανώτατο ο οποίος φορούσε πολιτικά, η κάρτα εισόδου του δεν γινόταν δεκτή από την “μπάρα” εισόδου και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε μαζί του και την υπηρεσιακή του ταυτότητα!

Δηλαδή ο υπαξιωματικός έκανε σωστά τη δουλειά του, αλλά κάποιοι ζήτησαν την μετάθεσή του γιατί λέει “έπρεπε να αναγνωρίσει τον ναύαρχο”.

Ακόμη κι αν αναγνώριζε τον ναύαρχο ορθώς θα έπραττε να τηρήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, που τηρούνται για όλους.

Συνεπώς καλώς διέταξε ΕΔΕ ο Α/ΓΕΝ και ορθότατα ο Δένδιας πήρε θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου