24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Πειραιάς: Επιασαν σπείρα που λήστευε με βαριοπούλα


Στην εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε από τις αρχές του μήνα ληστείες σε βάρος πολιτών χρησιμοποιώντας βαριοπούλες, αιχμηρά αντικείμενα κ.α. και δρούσε σε περιοχές του Πειραιά προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο από ..τους τρεις δράστες ενώ συνελήφθησαν και άλλα δύο άτομα για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Πρόκειται για ιδιοκτήτες καταστημάτων στους οποίους οι δράστες πήγαιναν τα κλοπιμαία προκειμένου να τα πουλήσουν. Οι συλληφθέντες αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πειραιά.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί δυο περιπτώσεις στα Καμίνια και μια στο Κερατσίνι.

Μάλιστα δεν δίσταζαν ακόμη και να τραυματίσουν τα θύματα τους προκειμένου να επιτύχουν το στόχο τους ενώ τρία άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.

Σε μια από τις περιπτώσεις δυο από τους δράστες φορώντας κουκούλες μπήκαν σε διαμέρισμα αφού πρώτα τους άνοιξε μια 66χρονη που διαμένει σε αυτό και στη συνέχεια της επιτέθηκαν με τα σφυριά με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν στο κεφάλι. Επιπλέον επιτέθηκαν και στον 35χρονο γιο της τραυματίζοντας τον και αυτόν στο κεφάλι. Ακολούθως άρπαξαν δυο υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο και μια τηλεόραση.

Σε μια άλλη περίπτωση οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι μιας 87χρονης τη στιγμή που κοιμόταν και όπως λένε συγγενείς της στη συνέχεια της έβαλαν βελόνες στο σώμα για να την εξαναγκάσουν να τους πει που έχει κρυμμένα χρήματα. 

Καταγελούν ακόμη ότι έδωσαν στην ηλικιωμένη να φάει σκόνη απορρυπαντικού ενώ δεν δίστασαν να της βγάλουν και δόντι. Ακολούθως της αφαίρεσαν δυο δακτυλίδια και εξαφανίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου