24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Καταδικάστηκε καθηγητής στη Ρόδο που έκανε “cyber sex” με μαθήτριά του!


Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου καθηγητής, που κρίθηκε ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας μαθήτριας, διότι.. έκανε “cyber sex” με μαθήτρια, μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω του λογαριασμού του, στο facebook!

Όπως διαβάζουμε στη "Δημοκρατική", μια 14χρονη μαθήτρια, αφού έστειλε αίτηµα φιλίας στο facebook, στον 37χρονο καθηγητή της και εκείνος την πρόσθεσε στη λίστα των φίλων του, εκείνη άρχισε να τον "πολιορκεί".

Eκείνος αν και έδειχνε διστακτικός, γοητευµένος µάλλον από τις ερωτικές επιθυµίες της ανήλικης, την άφηνε να του λέει τα πιο απίθανα πράγµατα στις τακτές µυστικές επικοινωνίες που είχαν. 
Ενώ πίστευε ότι η µαθήτρια του ήταν µόλις 12 ετών δεν δίστασε να κάνει “cyber sex” µαζί της.
Οταν άρχισε η ανήλικη να γίνεται εξαιρετικά φορτική και ο ίδιος αντιλήφθηκε πλέον τους κινδύνους, 
προσπαθώντας να διορθώσει το ατόπηµά του, διαπίστωσε ότι η ανήλικη ήταν αποφασισµένη για όλα… ακόµη και να ενηµερώσει τους πάντες για τον έρωτά της.

Οι µεταξύ τους διάλογοι σοκάρουν και αποκαλύφθηκαν από τον ίδιο τον καθηγητή, που κλήθηκε σε απολογία, όταν η υπόθεση διέρρευσε και ενηµερώθηκε σχετικώς ο διευθυντής της Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου,
που τον κάλεσε για εξηγήσεις.

Ο καθηγητής έδωσε ο ίδιος αντίγραφο των συνοµιλιών που είχε µε την ανήλικη και στην πορεία έγινε σε βάρος του πειθαρχική έρευνα που κατέληξε στην επιβολή της πειθαρχικής ποινής της προσωρινής παύσης τριών µηνών από τα καθήκοντά του, µε πλήρη στέρηση αποδοχών.

Σοκάρουν οι συνομιλίες

Θυμίζουμε ότι στις 14 Μαρτίου 2012 ενηµερώθηκε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, από διευθυντή Γυµνασίου, σχετικά µε την υπόθεση.
Ο καθηγητής, παρέδωσε στον Διευθυντή της Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου ένα USB µε διαλόγους που έγιναν μέσω facebook µεταξύ του ιδίου και της µαθήτριας. 

Aπό το περιεχόµενο των συνοµιλιών, που διήρκεσαν από την 29η Φεβρουαρίου 2012 έως 7η Μαρτίου 2012,
προέκυψε ότι ο εκπαιδευτικός χρησιµοποίησε ανοίκειες και απρεπείς εκφράσεις κατά της ηθικής υπόστασης και αιδούς της ανήλικης µαθήτριας, που φοιτούσε στην Α’ Γυµνασίου και μάλιστα, σε τμήμα που δίσασκε ο καθηγητής.

Αυτό που σοκάρει ακόµη περισσότερο είναι το γεγονός ότι στις µεταξύ τους συνοµιλίες η ανήλικη υποστηρίζει ότι είχε ερωτικές επαφές και µε άλλον καθηγητή της!
Ενώπιον του ΠΥΣΔΕ ο καθηγητής είχε επισημάνει ότι οι συνοµιλίες του µε την µαθήτρια έλαβαν χώρα σε µια στιγµή αδυναµίας και µεγάλης αφέλειάς του...

Διαβεβαίωσε ότι έχει µετανοήσει πλήρως για το συµβάν και ότι αυτή του η µεταµέλεια ισοδυναµεί µε υπόσχεση ότι ουδέποτε στο µέλλον θα συµβεί παρόµοιο περιστατικό. 
Στο πλαισιο της ποινικής έρευνας που έγινε, ο καθηγητής ισχυρίστηκε ότι σε καμία απολύτως έγγραφη συνομιλία του με την ανήλικη δεν περιέχονται ασελγείς χειρονομίες ή προτάσεις από την πλευρά του, που να αφορούν ασελγείς πράξεις.
Διατείνεται ότι τέτοιες προτάσεις έγιναν από την πλευρά της ανήλικης και συναντούσαν την σθεναρή του αντίδραση...

Πηγή: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου