24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Συμβαίνει τώρα: Πληροφορίες για επίτευξη συμφωνίας στο Eurogroup



Συμφωνία φαίνεται ότι υπάρχει στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με πηγές της ελληνικής αντιπροσωπείας και Έλληνες ανταποκριτές.

Όπως μεταδίδουν Έλληνες ..ανταποκριτές, μόλις ξεκίνησε το Εurogroup για να εξετάσει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στις διμερείς διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν.

Λίγη ώρα νωρίτερα, πηγή από τις Βρυξέλλες σημείωνε ότι οι συναντήσεις αξιωματούχων της Ευρωζώνης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη και τον Γερμανό ομόλογό του, Βόλφγκανκ Σόιμπλε αποδεικνύονται παραγωγικές, συντελώντας στην προσέγγιση των απόψεων μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων.

Στις συναντήσεις αυτές πήραν μέρος ο πρόεδρος του Εurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ, ο επίτροπος Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πιέρ Μοσκοβισί και η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Οι τρεις αξιωματούχοι είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Οικονομικών της Ελλάδας και της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου