24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

O ΜΠΟΥFOMAN που Κυκλοφορεί με ύφος δέκα καρδιναλίων, μιλάει με ύφος δέκα σοφών ...



Συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες! Ο αυστηρός κύριος Νταίσελμπλουμ, δήλωνε... «μαϊμού» πτυχίο!  
...φέρεται να έχει δηλώσει στο βιογραφικό του, πτυχίο που δεν πήρε ποτέ.
Κυκλοφορεί με ύφος δέκα καρδιναλίων, μιλάει με ύφος δέκα σοφών, έχει ύφος οικονομικού παντογνώστη και μια αυστηρότητα και πειθαρχία , που ...
καταντάει σχεδόν βαρετή! Τίποτα από όλα αυτά δεν...
ταιριάζει στην ελληνική νοοτροπία. Έχει όμως και κάτι πολύ μεσογειακό...ένα «μαϊμού» πτυχίο!


Αν και ακούγεται απίστευτο, ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, δεν είναι τόσο υπεράνω τελικά, καθώς σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του ιρλανδικού Indepentent,φέρεται να έχει δηλώσει στο βιογραφικό του, πτυχίο που δεν πήρε ποτέ.

Στο βιογραφικό του λοιπόν του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών, αναγράφονταν – μεταξύ των άλλων – και πτυχία από το University College Cork. Ωστόσο, το ίδιο το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε το 2013, ότι ουδέποτε έλαβε κάποιο είδους πτυχίου από το Cork.

Ετσι ο Ντάισελμπλουμ, αναγκάστηκε να αλλάξει το βιογραφικό του και πλέον, στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης γράφει ότι το 1991 «απλώς παρακολούθησε Business economics research σε επίπεδο μεταπτυχιακού». Δεν διευκρινίζει ωστόσο αν έλαβε κάποιο πτυχίο ή master.

Στο επίσημο βιογραφικό του, πάντως, που δημοσιοποιήθηκε όταν ανέλαβε υπουργός, ανέφερε ότι κατείχε ΜΑ (Master Of Arts) από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Όπως ανακοίνωσε όμως το Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με τον ιρλανδικό «Independent», ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ απλώς φοίτησε για κάποιους μήνες στο ίδρυμα αλλά ουδέποτε απέκτησε τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου