24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

«Ηρθαμε εδώ να περάσουμε καλά. Μία φορά την εβδομάδα βγαίνω έξω, τις άλλες όλο μαρούλια τρώω»



Ταβέρνα: «Αναμνήσεις».

Δεν γνωρίζω εάν αυτά που θα σας περιγράψω παρακάτω θα σας κάνουν να χαμογελάσετε (τέτοιες κρίσιμες ώρες για τη χώρα) ή να σας βγάλουν έξω από τα ρούχα σας-σημειώνει ....
ο Βηματοδότης στην σχετική ανάρτηση. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Τοποθεσία: Ραφήνα. 

Ταβέρνα: «Αναμνήσεις». Καμιά δεκαριά γαλάζιοι βουλευτές (Καλαφάτης, Κοψαχείλης, Κουκοδήμος, Κέλλας, Μαρία Αντωνίου, Κυριαζίδης, Χαρακόπουλος, Στύλος, Βεζιρόπουλος κ.ά.) έκαναν το τραπέζι στον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή την Πέμπτη το βράδυ (την ώρα που ανακοινώνονταν τα σκληρά μέτρα των δανειστών και η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στη Βουλή). 

Η χώρα βρισκόταν με κομμένη την ανάσα, αλλά οι γαλάζιοι βουλευτές το... διασκέδαζαν.Τώρα θα πείτε τρεις ώρες σε μια τέτοια καθαρόαιμη πολιτική συντροφιά θα πρέπει να ειπώθηκαν πολλά. Για τις διαπραγματεύσεις, για την τρόικα, για την πολιτική που ακολουθεί ο Αντ. Σαμαράς, για τη συζήτηση στη Βουλή, για τον Αλ. Τσίπρα.

 Σας πληροφορώ ότι τίποτε από αυτά δεν συζητήθηκε, όχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο, αλλά όταν ερχόταν η συζήτηση στα πολιτικά ο κ. Καραμανλής την έκοβε αμέσως: «Ηρθαμε εδώ να περάσουμε καλά. Μία φορά την εβδομάδα βγαίνω έξω, τις άλλες όλο μαρούλια τρώω» τους έλεγε χαμογελώντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου