24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ομπάμα... Ελπίζω Ελλάδα και δανειστές «να τα βρουν», χωρίς να προκαλέσουν αστάθεια στις αγορές





Ο Αμερικανός πρόεδρος και η Γερμανίδα καγκελάριος, που συναντήθηκαν στο περιθώριο της G7 στη Βαυαρία, συμφώνησαν στην ανάγκη η Αθήνα να ...
προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις

Η Ελλάδα αποτέλεσε ένα από τα ζητήματα, τα οποία συζήτησαν ο Μπαράκ Ομπάμα και η Άνγκελα Μέρκελ στην κατ' ιδίαν συνάντησή τους στη Βαυαρία, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των G7.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν πως η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να επιτύχει μία βιώσιμη ανάπτυξη και μάλιστα σε μακροχρόνιο ορίζοντα.

Παράλληλα, ο κ. Ομπάμα εξέφρασε την ελπίδα ότι Αθήνα και πιστωτές τελικώς θα καταλήξουν σε συμφωνία και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην προκαλέσουν αστάθεια στις διεθνείς χρηματαγορές.

Σύμφωνα με το Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε συγκεκριμένα την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα και οι εταίροι της θα καταφέρουν «να χαρτογραφήσουν την πορεία της», χωρίς να προκαλέσουν αστάθεια στις διεθνείς αγορές.

Ανέφερε επίσης ότι είναι ευχαριστημένος που η Ελλάδα έχει σαφώς «δείξει» ότι θέλει να παραμείνει στην ευρωπαϊκή νομισματική ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου