24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα endurο το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες....μοναδική διαδρομή motocross





Στα ύψη η αδρεναλίνη με μοναδικό θέαμα στην ειδική, μοναδική διαδρομή motocross με φυσικά άλματα και επικίνδυνες στροφές, από σήμερα μέχρι ..
και την Κυριακή.

Οι μοτοσικλετιστές θα διαγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα..
endurο που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες.

Νωρίς, χθες το απόγευμα οι διαγωνιζόμενοι οδηγοί, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τις δυνατές νεροποντές, πραγματοποίησαν το super test και αγωνίστηκαν μέσα στο ποτάμι του Αη Γιώργη στις Σέρρες, παίρνοντας μια πρώτη «γεύση» από τις ειδικές διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσουν από σήμερα.



Η διαδρομές θα περιλαμβάνουν πολύ μεγάλα ποσοστά off road, ενώ οι τέσσερις κύκλοι του αγώνα, δίνουν την δυνατότητα στους λάτρεις του αθλήματος, να απολαύσουν συχνά περάσματα από τις δώδεκα ειδικές διαδρομές του αγώνα που θα περιλαμβάνουν διαδρομές Enduro, Motocross και Extreme.



Η εκκίνηση του παγκόσμιου Πρωταθλήματος θα ξεκινήσει το πρωί από κεντρικό δρόμο βορειανατολικά της πόλης των Σερρών, στην οδό εξοχών, στην Κοιλάδα, ενώ η διαδρομή θα λάβει χώρα, στην περιοχή του Αη Γιώργη και του Ελαιώνα.



Ο 4ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τις μεγάλες εργοστασιακές ομάδες, καθώς και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.



Τη διοργάνωση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στις Σέρρες, ανέλαβε το Αθλητικό σωματείο Auto – Moto Club of Serres (ΛΑΜΣ), υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ, ενώ ξεχωριστή είναι η συμμετοχή των εθελοντών από όλη την Ελλάδα που βοηθούν στη διεκπεραίωση του πρωταθλήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου