24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Νέα κυβέρνηση, χωρίς εκλογές, προτείνει ο Μητσοτάκης...




Χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός, καθώς «παραμένει δημοφιλής», ο Κυριάκος Μητσοτάκης ..
εκτιμά ότι πρέπει πρώτα να διερευνηθεί αν υπάρχει δυνατότητα κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας χωρίς να διεξαχθούν εκλογές.



Συγκεκριμένα... ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε το πρωί (ΣΚΑΪ) ότι θα ήταν ένας βαθμός ωρίμανσης του πολιτικού συστήματος να συμφωνήσουν τα κόμματα σε κάποια αυτονόητα και αναρωτήθηκε: Γιατί να μη διερευνηθεί η ιδέα να αθροιστούν δυνάμεις στην εφαρμογή ενός προγράμματος;».


Επεσήμανε, μάλιστα, ότι πλέον δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στα κόμματα αφού «η βούληση για το αντιμνημονιακό τελείωσε».


«Διασπασμένο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ»


Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε διασπασμένο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι μένει μόνο «η ληξιαρχική πράξη της επίσημης διάσπασης».


«Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε μια ασταθή κοινοβουλευτική κατάσταση που δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και καταλήγοντας είπε ότι θεωρεί πιθανότερο σενάριο η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές


Τόνισε, τέλος, ότι το μόνο που συνέδεε τον ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛΛ. ήταν ένα αντιμνημονιακό μένος, αλλά πλέον «ο κ. Τσίπρας έγινε μνημονιακός είτε του αρέσει είτε όχι».


efsyn.gr

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/7/15, 1:31 π.μ.

    ναι βρε τι εκλογές και ανοησίες . Βάλτε όποιον θέλετε . Βγάλτε και βουλευτές χωρίς εκλογές . αποφασίστε . Δημοκρατία έχουμε όχι Χούντα όπως παλιά ...

    μαλακίες θα κάνουμε ; άκου εκλογές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή