24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Με Διαδίκτυο αλλά και κλασικό μπαλκόνι στη μάχη της κάλπης ο Μεϊμαράκης


Θέλοντας να επιβεβαιώσουν τον ισχυρισμό του αρχηγού τους ότι η απόφαση για εκλογές δεν αιφνιδίασε τη Νέα Δημοκρατία, οι επιτελείς της Συγγρού να...
αναρτήσουν το βράδυ της Πέμπτης και πριν από την ορκωμοσία ....
της υπηρεσιακής πρωθυπουργού το πρώτο μέρος της διαδικτυακής καμπάνιας με σύνθημα «Μας πήγαν πίσω - Τώρα πάμε μπροστά».

Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα, το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΝΔ θα κάνει την πρώτη ομιλία του σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Χαλκίδα και αφού προηγουμένως περιοδεύσει στην Βοιωτία και στην Εύβοια. 

Ταυτόχρονα και σε μια προσπάθεια να κινητοποιήσει τους παλαιούς αποστασιοποιημένους νεοδημοκράτες, ο κ. Μεϊμαράκης, ανακοίνωσε ότι την προσεχή Τρίτη θα οργανωθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση έξω από την «ιστορική» έδρα του κόμματος στην οδό Ρηγίλλης «για να συμβολίσουμε ότι ξεκινάμε από τις ρίζες μας, για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός στο δρόμο, που είχαμε χαράξει από το 1974». 

Στη Συγγρού μιλούν για «νέα πορεία προς το λαό» και «νέα μάχη για την Ελλάδα και τους Έλληνες», όπως ανέφερε και ο αρχηγός τους που μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιοι όλοι οι νυν βουλευτές αλλά και η πλειονότητα των επιλαχόντων της κάλπης του Ιανουαρίου, αρκετοί εκ των οποίων διατηρούν ελπίδες εκλογής ιδίως να η ΝΔ αποσπάσει την πρωτιά και πάρει το «μπόνους» των 50 εδρών. 

Το «χθες» και το «αύριο»

Σε σχέση με την διαδικτυακή καμπάνια, συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ ερμηνεύοντας σε σχετικό σημείωμα τη λογική της επισημαίνουν ότι «το τι συνέβη τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, είναι γνωστό, το βιώνουν όλοι». Γι΄ αυτό και, όπως λένε, «δεν χρειάζεται κανένας να το υπενθυμίζει». 

«Η Νέα Δημοκρατία δε θα διεκδικήσει το ρόλο εκείνου που αναζητά με άγχος τη δικαίωση» αλλά «είναι η δύναμη που θα διατυπώσει ένα βιώσιμο σχέδιο για την επόμενη ημέρα της χώρας. Η υπεύθυνη δύναμη που θα ξαναχτίσει όσα γκρεμίστηκαν και θα εγγυηθεί την οριστική ρήξη με το παλιό και τη μετάβαση στη νέα εποχή».

Αναφορικά με την απεικόνιση που αντικατοπτρίζει μια κασέτα σημείωναν ότι «φέρνει στο μυαλό “old school” καταστάσεις, οι οποίες θα μας οδηγήσουν και πάλι σε ασφαλή λιμάνια μέσα από μία στιβαρή διακυβέρνηση». 

Ειδικότερα, ανέφεραν ότι «η πρώτη της πλευρά της κασέτας, αποτυπώνει το χθες. Το κόκκινο του κρατισμού, των ιδεοληψιών και του “χθες”. Των δυνάμεων που μας οδήγησαν στο γκρι της μιζέριας». Και συμπλήρωναν ότι «η άλλη πλευρά, είναι η πλευρά της επόμενης ημέρας. Η πλευρά του “Αύριο”. Αυτή που αποτυπώνει το μπλε της Πατρίδας, το οποίο μέσα από το πορτοκαλί των μεταρρυθμίσεων και των αλλαγών, οδηγεί νομοτελειακά στο “Αύριο” σε μια δημιουργική ημέρα για τη χώρα».

Παρέμβαση για το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση

Ο κ. Μεϊμαράκης ανέλαβε πρωτοβουλίες και για την αναβολή της επιβολής ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση. Απέστειλε επιστολή στην Κομισιόν και πρότεινε η υπηρεσιακή κυβέρνηση να αποφασίσει το «πάγωμα» της απόφασης.

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου