24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Συμμαχία με την Αίγυπτο συνήψε η Ρωσία – Ανοίγουν τα αιγυπτιακά αεροδρόμια στα ρωσικά μαχητικά




Με μια ιστορική συμφωνία σταθμό Ρωσία και Αίγυπτος ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά της μάχης της ισλαμιστικής εξτρεμιστικής οργάνωσης ISIS εγκαινιάζοντας..
μια νέα στρατηγική συμμαχία στην περιοχή της Ν.Α.Μεσογείου η οποία αναμένεται να έχει ευρύτερες διαστάσεις. Την συμφωνία υπέγραψαν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμιρ Πούτιν και ο Αιγύπτιος ομόλογός του Αμπντέλ αλ Σίσι κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποιεί ο τελευταίος στη Μόσχα.


 Στους όρους της συμφωνίας προβλέπεται και η χρήση αιγυπτιακών αεροδρομίων από ρωσικά μαχητικά και μεταφορικά αεροσκάφη όπως και ο ελλιμενισμός ρωσικών πολεμικών σκαφών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας σε λιμάνια της Αιγύπτου. 

Να σημειωθεί ότι ουσιαστικά η συμφωνία που προβλέπει και χρήση των αιγυπτιακών αεροδρομίων από ρωσικά μαχητικά το αποκάλυψε η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο τεύχος που κυκλοφορεί στην οποία μπορείτε να διαβάσετε και πολλές άλλες άγνωστες πτυχές της ανάπτυξης των ρωσικών μαχητικών στην Α. Μεσόγειο,. 

Έτσι διαμορφώνεται ένα νέο πλαίσιο της νέας αυτής, με γεωστρατηγικές ανακατατάξεις, συμμαχίας της Ρωσίας και της Αιγύπτου, με την Τουρκία να βρίσκεται σε ιδιαίτερα άβολη θέση, καθώς η συμμαχία αυτή θα κινείται κυρίως στο χώρο της Ν.Α. Μεσογείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου