24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Μυστική συμφωνία Τζιτζικώστα – Καμμένου



Να που ο Καμμένος φαίνεται να είναι παραπάνω χρήσιμος από ότι πίστευε ο Αλέξης Τσίπρας. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος τόσο των ψηφοφόρων του, όσο και των «σκληρών» στελεχών ..των ΑΝΕΛ ανήκαν στη Νέα Δημοκρατία και είναι μέλη γραμμένα, υπεράνω πάσης υποψίας, στη Νέα Δημοκρατία (όταν ψήφιζαν Αντώνη Σαμαρά και Ντόρα Μπακογιάννη), ο Πάνος Καμμένος φαίνεται να τους «συμβουλεύει» για το καλό της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου να πάνε να ψηφίσουν δαγκωτό Τζιτζικώστα.

Αν συνδυάσει κανείς τόσο τις φιλοτσιπρικές δηλώσεις που είχε κάνει ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας το περασμένο Φεβρουάριο όσο και τις συναντήσεις που πραγματοποίησε στο νησί των ανέμων με στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα το καλοκαίρι, μάλλον το παιχνίδι Τζιτζικώστα είναι πολύ καλά στημένο.

Δεδομένου όμως ότι πολλά από τα στελέχη των ΑΝΕΛ αντιδρούν σε αυτά τα σχέδια, δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για τη Νέα Δημοκρατία έχουν γνώση οι φύλακες.

Οι Σίμος Κεδίκογλου, Νότης Μηταράκης, Μισελ Ασημακοπούλου και Ανδρέας Καστανιώτης, πρώην πρωτοκλασάτοι της κυβέρνησης Σαμαρά, αν σέβονται το κόμμα τους, τη Νέα Δημοκρατία δηλαδή και τον πρώην Πρωθυπουργό που τους τίμησε με τα αξιώματα, θα πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στα σχέδια καταστροφής της Νέας Δημοκρατίας & κατ” επέκταση της χώρας.

ΥΓ: Όσο για τη δήθεν στήριξη που άφησε να εννοηθεί ο Τζιτζικώστας χθες στον ΑΝΤ1 ότι απολαμβάνει από τον Κώστα Καραμανλή, είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΕΜΑ και ο «νεοδημοκράτης» θα επανέλθει με λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου