24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Σκοπεύω να δώσω μεγάλη πίκρα στους δημοσκόπους





Πλήθος κόσμου, στελέχη, υποστηρικτές και φίλοι του Αδωνι Γεωργιάδη παραβρέθηκαν την Τρίτη στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Αθήνα.

Οι φίλοι του υποψηφίου ...
Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας πήγαν στο εκλογικό του κέντρο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 197 για να του ευχηθούν αλλά και να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, έστειλε μήνυμα στις εταιρίες δημοσκοπήσεων λέγοντας:

«Σκοπεύω να δώσω μεγάλη πίκρα στους δημοσκόπους στις 22 Νοεμβρίου. Έχουν το θράσος να επιβάλουν τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία. Ε, δεν θα τους αφήσουμε».


Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα:

«Όχι άλλες επιτυχίες κ. Τσίπρα. Λίγο ακόμα και θα μας πάρουν και την Ακρόπολη».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε επίσης στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας:

«Για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που κράτησε όρθια τη χώρα είμαστε υπερήφανοι. Σήμερα είναι η μέρα της δικαίωσής μας».


Αναφορικά με το όραμά του για την Ελλάδα εξέφρασε την απογοήτευσή του για την «πατρίδα που πήρε την κάτω βόλτα. Ξεχάσαμε αυτά που έκαναν τους Έλληνες σπουδαίους» ανέφερε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε:

«Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Να φύγουμε από τη μιζέρια. Να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον».Άδωνις: Με ενοχλεί που ο Τζιτζικώστας παίρνει αποστάσεις από την κυβέρνηση του Σαμαρά



«Εμένα με ενοχλεί που ο κ. Τζιτζικώστας σε κάθε του συνέντευξη και σε κάθε του ομιλία παίρνει αποστάσεις από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας. Θεωρώ παντελώς αδιανόητο να θες να γίνεις αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και να μην υπερασπίζεται το πολιτικό της παρελθόν», δήλωσε ο υποψήφιος για την Νέα Δημοκρατία Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 αναφερόμενος στον συνυποψήφιο του, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Λίγο νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιτέθηκε για ακόμη μία φορά στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι προεκλογικά είπε ψέματα στον ελληνικό λαό και πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας έβλαψε σοβαρά την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου