24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΟΡΙΣΤΙΚΟ - ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!!!


ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ...

"Αύριο θα συγκαλέσω εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο τηςΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου προτίθεμαι να υποβάλω την παραίτηση μου...
Θα εισηγηθώ στο Διοικητικό Συμβούλιο να εξετάσει εάν θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα».

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση, μετά τα έκτροπα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλέξάνδρας και την οριστική αναβολή του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Αλαφούζος επιβεβαίωσε τις φήμες και εξέφρασε ανοιχτά την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την προεδρία της «πράσινης» ΠΑΕ.

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ένας αστυνόμος, επικεφαλής στον τομέα μέτρων τάξης στη Λεωφόρο εν όψει του ντέρμπι. Ο αξιωματικός δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από οπαδό, ο οποίος είχε σπάσει κάθισμα από τις κερκίδες του γηπέδου και επιτέθηκε στον αστυνομικό χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Ο αστυνομικός σωριάστηκε στο έδαφος λιπόθυμος και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Η κατάσταση του σύμφωνα με λπηροφορίες είναι σοβαρή, χωρίς να έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Το περιστατικό συνέβη έξω από τη θύρα 12 του γηπέδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί αν ο εν λόγω οπαδός έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με μεταγενέστερες λεπτομέρειες ο αστυνόμος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου, ενώ εκτός από αυτόν τραυματίστηκαν ελαφρά, άλλος ένας αστυφύλακας και ένας αρχιφύλακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου