24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει τις περιοδείες....



Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις εκλογές στη ΝΔ και ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει τις περιοδείες ...

 Αυτή τη φορά σειρά είχε η Βόρεια Ελλάδα...

Στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Βόρεια Ελλάδα, ο υποψήφιος Πρόεδρος.. της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε την Μονή Αγίου Ιλαρίωνα, την Αριδαία, τους Πρόμαχους, την Σκύδρα και την Έδεσσα. Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του. Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του στην Έδεσσα, ο κ.Γεωργιάδης μεταξύ άλλων είπε:

«Εμείς κάνουμε τώρα μία προσπάθεια να εκλέξουμε ένα ισχυρό Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Εγώ διεκδικώ τη ψήφο σας. Τη διεκδικώ για τους εξήςλόγους. Πρώτον, γιατί είμαι δεξιός και δεν το κρύβω. Δεύτερον, διότι έχει αποδειχθεί ότι είμαι αποτελεσματικός και οργανωτικός και τρίτον και κυριότερο, διότι είμαι αυτός τον οποίον ο Τσίπρας δεν θέλει με τίποτα να εκλεγεί.

Αν αυτά σας αρκούν, όποιος με ψηφίσει να μην ανησυχεί, αγαπημένοι θα είμαστε όλοι την επόμενη μέρα. Το μοναστήρι να είναι καλά, που λέγανε οι παλαιοί, και από ηγουμένους βγάζει όσους θέλεις. Έτσι πρέπει να βλέπετε και τη Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία είναι το μοναστήρι. Εμείς πρέπει να το κάνουμε ακμαίο, ζωντανό, να είναι καλά να προχωράει, όπως κάνουν όλα τα κόμματα σε όλο τον κόσμο.

Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μεγάλες πολιτικές εξελίξεις μέσα στο 2016, διότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν νομίζω ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά της, όπως βλέπετε. Ο Τσίπρας θα δυσκολευτεί στο κοινοβούλιο και θα ζητήσει βοήθεια και από άλλους. Εάν είμαι εγώ αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας βοήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνω. Να είμαστε συνεννοημένοι. Είναι ένας πολύ επικίνδυνος Πρωθυπουργός και για αυτό πρέπει να φύγει. Κάνει μόνο ζημιά, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου