24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Παρισιού.... Δέκα παιδιά και ένας ενήλικας τραυματίστηκαν από κεραυνό




Εξι από τα παιδιά έχουν τραυματισθεί σοβαρά.

«Υπάρχουν προς το παρόν ένδεκα τραυματίες, δυστυχώς δέκα παιδιά και ένας ενήλικας που τα ...συνόδευε. Εχουμε έξι παιδιά σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά ελπίζουμε ότι όλα θα τα βγάλουν πέρα», είπε διευκρινίζοντας ότι τα παιδιά έχουν υποστεί εγκαύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά δεν τραυματίσθηκαν από την πτώση δένδρου, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Παρισιού.

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε τις πρώτες απογευματινές ώρες τη γαλλική πρωτεύουσα. Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε εκδώσει προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα σε ορισμένες περιοχές της Γαλλίας, αλλά το Παρίσι δεν περιλαμβανόταν σε αυτές.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι τα παιδιά συμμετείχαν σε υπαίθριο πάρτι γενεθλίων. Το Πάρκο Μονσό βρίσκεται στο 8ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας και είναι προσφιλής προορισμός των οικογενειών στα σαββατοκύριακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου