24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

..... μαζική απέλαση προσφύγων από τη Γερμανία ....ΖΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ



Τη μαζική απέλαση προσφύγων από τη Γερμανία ζητεί ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Spiegel.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος ανήκει στο Χριστιανοκοινωνικό Κόμμα (CSU0), οι άνθρωποι, οι οποίοι προέρχονται από «εντελώς ξένους πολιτισμούς», δεν μπορούν να ενσωματωθούν στη γερμανική κοινωνία.

«Ακόμα και αν έχει κανείς τις καλύτερες προθέσεις, δεν θα μπορέσουμε να ενσωματώσουμε με επιτυχία τόσο πολλούς ανθρώπους από ένα εντελώς ξένο πολιτισμό» πρόσθεσε.

Ο συντηρητικός πολιτικός παρέπεμψε μάλιστα, στην εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών ότι σε χώρες προέλευσης των προσφύγων, όπως είναι το Αφγανιστάν και το Ιράκ, υπάρχουν κάποιες ασφαλείς περιοχές. Συμπλήρωσε δε, ότι «και στη Συρία ο εμφύλιος πόλεμος κάποτε θα τελειώσει».

«Ο νόμος για το άσυλο προβλέπει ότι όταν πάψει να υπάρχει ο λόγος φυγής, τότε οι άνθρωποι επιστρέφουν στην πατρίδα τους» εξήγησε.
«Η προστασία του εγχώριου πληθυσμού πρέπει να έχει τώρα την απόλυτη προτεραιότητα» συνέχισε, αναφέροντας ότι η φράση της Καγκελαρίου «θα τα καταφέρουμε» δεν αρκεί. 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου