24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Το «κάτι παραπάνω» φέρεται να έχει ζητήσει ο Πάουλο Μπέντο από τον Κώστα Φορτούνη


Το «κάτι παραπάνω» φέρεται να έχει ζητήσει ο Πάουλο Μπέντο από τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στους τελευταίους αγώνες με Βέροια, Γιούνγκ Μπόις και Ηρακλή. 

ΚΩΣΤΑ   ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ... 

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δείχνει να έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του με την έλευση του Πορτογάλου τεχνικού. 

Όλα ξεκίνησαν με την επιστροφή του Τρικαλινού άσου στου Ρέντη, ύστερα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας που είχε
και έναν τραυματισμό που δεν ήταν τόσο σοβαρός. 

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο 24χρονος άσος παρουσιάζεται να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος και από το περιβάλλον του λέγεται πως «μόνο που δεν έκλαιγε, από τα όσα συμβαίνουν». 

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του τον έχουν συμβουλέψει να μην σκύψει κεφάλι και να δουλέψει περισσότερο, ώστε να βγει εκείνος νικητής από τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. 

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος, και ένα συγγενικό του πρόσωπο φέρονται να έχουν συμβουλέψει τον παίκτη να περιμένει, να μην βιάζεται και θα μπορέσει την κατάλληλη στιγμή να αποδείξει την αξία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου