ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

....ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης....«Δεν είμαι πριγκιπόπουλο, δεν έχω κανένα κόμπλεξ» που δεν... πήρα πτυχίο


«Δεν είμαι πριγκιπόπουλο, δεν έχω κανένα κόμπλεξ» είπε ο υπουργός Παιδείας, επιχειρώντας να απαντήσει στον πρόεδρο της ΝΔ, που τον χαρακτήρισε «αιώνιο φοιτητή».

«Με επιλογή του», όπως είπε, δεν...
πήρε πτυχίο (σ.σ. από τη Νομική) ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά
τη δευτερολογία του, ο κ. Φίλης είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης, «αξιοποιώντας το γεγονός ότι με επιλογή μου δεν πήρα πτυχίο, θέλει να με στραπατσάρει».

Και προσέθεσε: «Δεν είμαι αιώνιος φοιτητής. Δεν κρύβω τίποτα από τη ζωή. Ο κ. Μητσοτάκης είναι υποκινητής μιας λάσπης στον χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, γιατί νομίζει πως μπορεί να στραπατσάρει το πρόσωπό μου. Δεν είμαι πριγκιπόπουλο. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ».

Υπενθυμίζεται ότι, μιλώντας νωρίτερα στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, αφού εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης, αλλά και του υπουργού Παιδείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διερωτήθηκε: «Επαναφέρετε τους αιώνιους φοιτητές. Γιατί το κάνετε;».

Και έσπευσε να απαντήσει, καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές της ΝΔ: «Νομίζω ότι έχω μια εξήγηση: ο κ. Φίλης, ως αιώνιος φοιτητής, αποφάσισε να πάρει το πτυχίο του! Δεν έχω άλλη εξήγηση»...

protothema.gr