24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ο ρόλος της πολιτείας στην υπόθεση «Εκλογές στην ΕΠΟ»...ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ αλλά κανένας δεν τα λέει


Ο ρόλος της πολιτείας στην υπόθεση «Εκλογές στην ΕΠΟ» ήταν εξαρχής ωμά και αδίστακτα παρεμβατικός. Ο κύριος εκφραστής αυτής της ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ παρεμβατικής πολιτικής είναι ο ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ και ΝΟΣΗΡΗΣ αντίληψης περί του ποδοσφαίρου υφυπουργός Κοντονής, που
πολύ γρήγορα συμπαρατάχθηκε με τους ηγέτες των «τριών Μ.Α.Σ.». Βασικά με τον Μελισσανίδη, κυρίως μέσω Τζούλιο Συναδινού και Φλαμπουράρη. 

Με τον ίδιο περίπου τρόπο είχε «πλαγιοκοπηθεί» και η Δούρου, αλλά αυτή με τη γυναικεία της πονηριά κατάφερε να αποφύγει τις προκλήσεις.

Ο Κοντονής έβαλε σκοπό της πολιτικής του καριέρας να ΡΙΞΕΙ τη διοίκηση της ΕΠΟ και να εγκαθιδρύσει ΔΙΚΟ ΤΟΥ καθεστώς, μέσω του οποίου θα ήταν πλέον δυνατόν να γίνει ο ΜΟΝΑΡΧΗΣ του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 Να αναλάβει ΟΛΕΣ τις αρμοδιότητες, όπως ήδη έχει καταγγελθεί και καταγγέλλεται (Γιώργος Γκιρτζίκης): πρόεδρος της ΕΠΟ, αρχιδιαιτητής, αρχιδικαστής, ίσως ακόμα και πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων! 

Σ’ αυτή του την εμμονική προσπάθεια, και αφού πέρασε ένα σωρό ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ εμπνεύσεως διατάξεις νόμων, συνεπικουρούνταν ευθέως πλέον και απροκάλυπτα από τους Μελισσανίδη, Σαββίδη και Αλαφούζο, που είχαν αναλάβει, όπως είπαμε, ο καθένας από έναν βασικό τομέα: ο πρώτος τις «ανορθόδοξες» μεθόδους (και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε), ο δεύτερος τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ο τρίτος τον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ τομέα, με το πλήθος και την ποικιλία ΜΜΕ που διαθέτει. Η συμπαράταξη του Κοντονή με τα «τρία Μ.Α.Σ.» θυμίζει έντονα τους… «Τρεις Σωματοφύλακες» που… ήταν τέσσερις και είχαν ένα κλασικό σλόγκαν: «Ενας για όλους και όλοι για τον έναν»!

Κι όμως, παρ’ όλα αυτά και μετά από τόσες και τόσες διακυμάνσεις, μεταβολές, μικροπραξικοπήματα, άνωθεν παρεμβάσεις, ταξίδια, συναντήσεις, ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ και ατέρμονες προσπάθειες, σήμερα, δεκάξι μέρες πριν τις εκλογές, η «συμμαχία» δεν έχει καταφέρει να φτάσει στον σκοπό της και όλες οι πληροφορίες συμπίπτουν στο ΓΕΓΟΝΟΣ πλέον ότι τελικά ΔΕΝ θα τα καταφέρει, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ διά της ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ, της ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ διαδικασίας!

Η συμπολίτευση, παρά τα χτυπήματα που δέχτηκε και δέχεται από πολλές πλευρές, ακόμα και αυτής της Δικαιοσύνης (!), εξακολουθεί πεισματικά (και… βασανιστικά για τους «αθέατους επικεφαλής» που χειρίζονται τα ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΚΕΤΑ) να ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΑ και να ΥΠΕΡΕΧΕΙ σε ΟΛΕΣ τις προεκλογικές σφυγμομετρήσεις.

ΟΥΤΕ ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ ΤΟΣΟ ΑΡΜΕΓΜΑ!

Σ’ αυτή τη φάση είναι απαραίτητο περισσότερο από ποτέ να πούμε μερικά πραγματάκια από αυτά που συνήθως ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ αλλά κανένας δεν τα λέει. Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, η δύναμη της παραδοσιακής «αντιπολίτευσης» της ΕΠΟ ήταν - δεν ήταν δώδεκα Ενώσεις. Αυτή η δύναμη αυξήθηκε θεαματικά από τη στιγμή που ο Σαββίδης αποφάσισε (και μάλιστα το ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα) ότι θα αναλάβει την προσπάθεια να φύγει, να ανατραπεί η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ διοίκηση της ΕΠΟ.

 Από εκείνη τη στιγμή ο μεγαλομέτοχος του Πάοκ άλλαξε… μορφή στα μάτια κάποιων «καρχαριών» του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι -ως καρχαρίες- είχαν παραδοσιακά ανεπτυγμένη όσφρηση. Και δεν άργησαν να τον πλησιάσουν σε απόσταση… «βολής»! Και την ιερά αγελάδα να έβρισκαν μπροστά τους, δεν θα έπεφτε τόσο άρμεγμα!

Παράλληλα, ο αριθμός των Ενώσεων της αντιπολίτευσης άρχισε να αυξάνεται εντυπωσιακά. Τα Δ.Σ. κάποιων Ενώσεων άρχισαν να αλώνονται από μέσα, οι πρόεδροι άλλων να ανακαλύπτουν ξαφνικά το… πραγματικό καλό του ποδοσφαίρου, τα λαμόγια της εξυγίανσης να ταξιδεύουν νυχθημερόν σε κάθε γωνιά της χώρας, να δουλεύει ένας ολόκληρος μηχανισμός, με ταξίδια, μπράβους, ξενοδοχεία - κέντρα επιχειρήσεων και βεβαίως ΑΦΘΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΟ εν καιρώ… κάπιταλ κοντρόλ! Ολα αυτά, ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ δεν γίνονται, φίλοι μου. Το θέμα όμως δεν είναι πού βρέθηκαν όλα αυτά τα ΛΕΦΤΑ, αλλά ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ να βρει από πού προέρχεται όλο αυτό το χρήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου