ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθηκαν δύο αδέρφια που διατηρούσαν ταβέρνα με την επωνυμία «Τα Τρία Αδέρφια»Μιλώντας στις κάμερες, κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι η απουσία του τρίτου αδερφού είχε κινήσει από καιρό της υποψίες τους


Για απάτη κατ’εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί ευθύνης αδελφών συνελήφθηκαν χτες δύο άνδρες, κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στα Μεσόγεια Αττικής.

Μετά από πολύμηνη παρακολούθηση, αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν
τους δύο αδελφούς κατα την έξοδο τους από την ταβέρνα που διατηρούσαν με την ονομασία «Τα Τρία Αδέρφια», παρά το γεγονός ότι δεν είχαν τρίτο αδερφό, εξαπατώντας έτσι τους πελάτες τους.


Μιλώντας στις κάμερες, κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι η απουσία του τρίτου αδερφού είχε κινήσει από καιρό της υποψίες τους, αλλά δεν ενημέρωσαν τις αρχές γιατί οι δύο άνδρες ισχυρίζονταν πως ο αδερφός τους βρίσκεται στο εξωτερικό, και επειδή το κοκορέτσι τους ήταν πολύ νόστιμο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο περιστατικό μέσα σε ένα μήνα, μετά τη σύλληψη ενός άνδρα που διατηρούσε μεταφορική εταιρεία με επωνυμία «Τα Πέντε Αδέρφια» ενώ ήταν μοναχοπαίδι.
 ΠΗΓΗ