24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Σε κώμα τηλεθεατής που εκτέθηκε σε θανατηφόρα δόση πρωινής ζώνης


...οι γιατροί διαπίστωσαν κατακόρυφη πτώση του δείκτη νοημοσύνης 

Σε κώμα νοσηλεύεται ένας 35χρονος άνδρας που άνοιξε κατά λάθος την τηλεόραση κατά τη διάρκεια της πρωινής ζώνης, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Βατράχι.


Τον άτυχο άνδρα ανακάλυψε λίγο πριν το μεσημέρι η σύζυγος του, η οποία επιστρέφοντας από το σούπερ μάρκετ τον βρήκε αναίσθητο στον καναπέ του σπιτιού με το τηλεκοντρόλ ακόμα στο χέρι και γνωστή παρουσιάστρια στην οθόνη να παρουσιάζει ένα υπέροχο κολιέ.

«Δεν πήγε στη δουλειά σήμερα γιατί ήταν λίγο κρυωμένος, αλλά δεν σκέφτηκα να του πω να μην ανοίξει την τηλεόραση» είπε απαρηγόρητη η σύζυγος του στους δημοσιογράφους. «Δεν είχε ξαναπαρακολουθήσει πρωινή ζώνη και προφανώς ήταν μεγάλο σοκ και ο οργανισμός του δεν άντεξε» πρόσθεσε, με τα μάτια κόκκινα από κλάμα.

Ο άνδρας διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν κατακόρυφη πτώση του δείκτη νοημοσύνης. Η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη, ωστόσο διατηρούν ελπίδες ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να επανέλθει.

«Ευτυχώς τον έφεραν έγκαιρα. Αν είχε συνεχίσει και είχε εκτεθεί έστω και λίγο σε μεσημεριανή ζώνη, η κατάσταση θα ήταν μη αναστρέψιμη και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα για να τον σώσουμε» δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου.

http://tovatraxi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου