ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Στη μητέρα της Πόλας Ρούπα ο 6χρονος γιος της...
Εκδόθηκε η διάταξη για να δοθεί το 6χρονο παιδί της Πόλας Ρούπα στους συγγενείς του και συγκεκριμένα στη γιαγιά του. Η μητέρα της...
Πόλας Ρούπα μετέβη, νωρίτερα, στην ΓΑΔΑ για να παραλάβει τη διάταξη για την ανάθεση της επιμέλειας.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της 48χρονης, Φραγκίσκος Ραγκούσης, είχε δηλώσει ότι υπάρχει μία ακατανόητη και σκόπιμη καθυστέρηση, η οποία δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο παρά να πυροδοτήσει εντάσεις, αφού ήδη η ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παίδων έχει γνωματεύσει ότι το παιδί πρέπει να πάει άμεσα σε σταθερό οικογενειακό περιβάλλον.

Ο ίδιος κατήγγειλε πως «είναι αδιανόητο να παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή ένα παιδάκι σε θάλαμο παιδιών με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, τη στιγμή που είναι απολύτως υγιές».

Πάντως, η διοίκηση του «Αγία Σοφία» διευκρίνισε ότι από σήμερα το πρωί το αγόρι κρατείται σε μονόκλινο δωμάτιο. Στο μεταξύ επετράπη στη γιαγιά και τη θεία να το δουν, μετά από τρεις μέρες. 

Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, δήλωσε χθες (ΕΡΤ) ότι μέχρι αύριο θα έχει βγει η απόφαση και υποστήριξε ότι το παιδί «ουδέποτε συνελήφθη, ουδέποτε κρατήθηκε και ουδέποτε ανακρίθηκε».

«Η παιδοψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων όπου βρίσκεται το παιδί κρίθηκε από την εισαγγελέα ανηλίκων ως ο καταλληλότερος χώρος ακριβώς για να βρίσκεται σε μια εποπτεία το παιδί από τους επιστήμονες που πρέπει να γνωμοδοτήσουν προς την εισαγγελέα, προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις της», είπε.

Τέλος, συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένη από διάφορες συλλογικότητες έξω από το νοσοκομείο «Αγία Σοφία».
Στο «Σωτηρία» Ρούπα και Αθανασοπούλου

Η Πόλα Ρούπα και η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας τους έχει επιβαρυνθεί αρκετά λόγω της απεργίας πείνας και δίψας.

Οι δύο κρατούμενες διακομίστηκαν με ισχυρή συνοδεία αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής στο «Σωτηρία» το οποίο εφημερεύει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, θα υποβληθούν σε μια σειρά εξετάσεων, προκειμένου να αποφανθούν οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας τους.
Σε εξέλιξη νέα έρευνα στον Ωρωπό

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για νέα «γιάφκα» στην Αττική, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες γίνονται σε σπίτι στον Ωρωπό, το οποίο φαίνεται να χρησιμοποιούσε η Ρούπα για καλοκαιρινές διακοπές.

Στο σπίτι της Ηλιούπολης, όπου διέμενε η Πόλα Ρούπα, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια (καλάσνικοφ), δύο πυροβόλα όπλα – πιστόλια, τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου), και φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.

Ακόμα, κοντά στο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου η 25χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, κατασχέθηκε αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016.

Τέλος, και στα δύο σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά...

efsyn.gr