24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Αρτέμη....Ξεκόλλα....


Στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Όλα Ξεκόλλα»....


στον ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο αυτοαποκαλούμενος εθνοσωτήρας Αρτέμης Σώρρας, κάνοντας ένα… σόου, με τη βοήθεια του Θ. Αναστασιάδη.

Το σόου του Σώρρα στον Αναστασιάδη περιείχε: Ατάκες, εκνευρισμό, σούρτα
φέρτα συνεργατών του προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις να του πηγαινοφέρνουν έγγραφα και τσάντες, παράσημα με τα οποία υποστήριξε ότι έχει τιμηθεί από τη Ρωσία ως εθνικός ήρωας, την αποκάλυψη ότι θα είναι υποψήφιος με τον φορέα του στις επόμενες εκλογές, και φυσικά εκατοντάδες δισεκατομμύρια.
Ο Σώρρας επέμεινε ότι είναι διαχειριστής έξι ομολόγων αξίας 600 δις, τα οποία διαθέτει στον ελληνικό λαό για να εξοφλήσει τα χρέη του στην εφορία και τις τράπεζες. Το μόνο που ξέχασε, παρά το πακτωλό εγγράφων που είχε απλώσει στο τραπέζι της εκπομπής, ήταν να έχει μαζί του καταθετήριο της τράπεζας του Μόντρεαλ, το οποίο είπε ότι θα παρουσιάσει σε επόμενη εκπομπή…
Αναλυτικά όσα μεταφέρει το protothema.gr:
«Είμαι διαχειριστής τριών τρισεκατομμυρίων»
Ο Αρτέμης Σώρρας υποστήριξε ότι είναι διαχειριστής ενός συμβολαίου 2.875.000.000 δολαρίων από το αμερικανικό δημόσιο και του οποίου η εγκυρότητα έχει αποδειχθεί στο δικαστήριο. Και από τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια, κατέθεσε τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια σε μορφή έξι ομολόγων σε τράπεζα στο Μόντρεαλ για να διατεθούν υπέρ του ελληνικού λαού.  Η πραγματικότητα είναι, ότι στην περιβόητη δίκη του 2013, οι μηνυτές του κ.Σώρρα δεν απέδειξαν ότι ο Πατρινός επιχειρηματίας έχει στη διάθεσή του το αμύθητο ποσό.  Όμως το δικαστήριο δεν απεφάνθη και ότι τα έχει.
Ένας από τους μυνητές του Αρτέμη Σώρρα ήταν ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης....

ο οποίος συχνά επαναλαμβάνει, ότι ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» ισχυρίζεται ότι εισέπραξε το παραπάνω ποσό από την πώληση στους Αμερικανούς διαστημικής τεχνολογίας που χρησιμοποιούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες.

 Ο αμφιλεγόμενος καλεσμένος διέψευσε τα περί διαστημικής τεχνολογίας και έφτασε στο σημείο να μιλήσει προσβλητικά για τον αντίπροεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντάς τον «λαδέμπορα».

 Δεν απάντησε όμως πώς και γιατί τοποθετήθηκε ο ίδιος διαχειριστής του επικαλούμενου συμβολαίου των τριών τρισεκατομμυρίων δολαρίων:
 «Όταν με ρώτησε μία δημοσιογράφος, της απάντησα ότι τα έκλεψα» είπε αστειευόμενος και επιχειρώντας να περάσει με ντρίπλα την ερώτηση του Θέμου Αναστασιάδη. 

Όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να παρουσιάσει το καταθετήριο στην τράπεζα του Μόντρεαλ, ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις έκανε ότι ψάχνει για λίγο τα χαρτιά του και στη συνέχεια απάντησε: «Θα σας το δείξω στην άλλη εκπομπή». 

Παράλληλα υποστήριξε ότι είναι και κληρονόμος μετοχών της Τράπεζας Ανατολής. Συγκεκριμένα 40 μετοχών που του άφησε η γιαγιά του, επίσης τεράστιας αξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου