24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Κινεζική μαφία διακινούσε ναρκωτικά και γυναίκες στη Βαρκελώνη



Απελευθερώθηκαν τουλάχιστον 22 Κινέζες - Έχουν γίνει 25 συλλήψεις - Διασυνδέσεις σε Βρετανία, Ολλανδία και Καναδά - Στις 15.000 ευρώ η τιμή της κάθε γυναίκας Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση της κινεζικής μαφίας στην περιοχή της Καταλονίας και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη, πραγματοποίησε η ισπανική αστυνομία, προχωρώντας στη σύλληψη τουλάχιστον 25 μελών της. 

Οι Κινέζοι μαφιόζοι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή και εξέδιδαν γυναίκες σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία της Βαρκελώνης. 

Οι 11 από τους συλληφθέντες εντοπίστηκαν στις 10 Απριλίου. Από εκείνη τη στιγμή ξετυλίχθηκε το κουβάρι και η επιχείρηση απλώθηκε σε ολόκληρη την πόλη, λαμβάνοντας μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Από την επιχείρηση απελευθερώθηκαν τουλάχιστον 22 Κινέζες οι οποίες εκδίδονταν ως πόρνες από τη μαφιόζικη οργάνωση. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, η διακίνηση γυναικών από την Κίνα στην Ισπανία αποτελεί συχνό φαινόμενο, με «ταρίφα» 15.000 ευρώ την κάθε μία. 

Η κινεζική μαφία, εκτός από την έκδοση γυναικών, διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, τόσο μαριχουάνα, όσο και σκληρότερες ουσίες, ενώ είχαν διασυνδέσεις σε Ολλανδία, Βρετανία και Καναδά. 

Ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητές τους, ήταν και η διακίνηση μεταναστών μέσω του Μαρόκου. Η έρευνα είχε ξεκινήσει πριν από οκτώ μήνες και εξελίχθηκε σε επιχείρηση πριν από λίγα 24ωρα. 

πηγή: protothema.gr