24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Παππάς: Στις 15 Ιουνίου θα έχουμε καθαρή λύση για το χρέος



Μίσος για την αριστερά και κόλλημα της πολιτικής βελόνας σε συνταγές αλά ΔΝΤ καταλογίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη μιλώντας στην real news, υπογραμμίζοντας πως η ηγετική ομάδα περί 


τον κ. Μητσοτάκη έχει επιλέξει τον ακροδεξιό νεοφιλελευθερισμό. Ταυτόχρονα εμφανίζεται αισιόδοξος για την 15η Ιουνίου, λέγοντας πως: "Στις 15 Ιουνίου θα έχουμε καθαρή λύση για το χρέος. Τίποτα λιγότερο από αυτό. Η τακτική της μετάθεσης των μεγάλων αποφάσεων, που ακολουθούν ορισμένοι ως σήμερα, δεν έχει μέλλον".

Η Ελλάδα ζητά μια καθαρή λύση για το χρέος, αναφέρει και τονίζει πως η πρόταση που κατατέθηκε δεν συνιστά καθαρή λύση. Αυτό που είδαμε στο Eurogroup ήταν ένα παιχνίδι πολιτικών σκοπιμοτήτων. Το δε ΔΝΤ, τονίζει, δεν ήταν και τόσο ακλόνητο στις θέσεις του περί αναδιάρθρωσης του χρέους.

Για το Eurogroup ο κ.Παππάς τονίζει πως η Ευρώπη έχει όργανα με δημοκρατική νομιμοποίηση και λογοδοσία. Αυτά έπρεπε να έχουν και τον τελευταίο λόγο

Για τον Β.Σόιμπλε και τον Π.Τόμσεν αναφέρει πως είναι πολιτικοί αντίπαλοι με τους οποίους έχουμε σαφείς και γνωστές διαφωνίες. Η Ευρώπη συνολικά χρειάζεται άλλη πορεία, αναφέρει.

Η κυβέρνηση έχει εντολή τετραετίας για να βρει λύση σε όσα μας οδήγησαν στη καταστροφή επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να ομαλοποιήσει την κατάσταση και να βάλει τη χώρα σε νέα πορεία, αναφέρει. Εκλογές θα γίνουν το 2019 τον Σεπτέμβριο και αφού θα έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται τα αντίμετρα.

Για το τηλεοπτικό τοπίο τονίζει πως αυτό που πρέπει να γίνει είναι να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία για νέο διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες από την ανεξάρτητη Αρχή. Να το πούμε κι πιο απλά. Τις εξελίξεις τις παρακολουθεί ολόκληρη η κοινωνία που απαιτεί διαγωνισμό και αδειοδότηση τώρα.

Για τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς εκφράζει μια αισιοδοξία ότι μπορούν να συγκλίνουν με ένα πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης και νέου κοινωνικού κράτους που εμείς οικοδομούμε.