24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Εραστής γνήσιος είναι ο καναλάρχης.... ΚΑΙ ΣΤΑ 78!

Τι θυμήθηκα.... Πριν από τρία χρόνια, τελικά, ο Κοντομηνάς δεν προφυλακίστηκε, με εγγύηση μαμούθ 5 εκ. ευρώ, και αφού δήλωσε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ανάμεσα σ’ άλλα, φρακτική πνευμονοπάθεια. Ο εραστής, όμως, που κουβαλάει μέσα του δεν κ...ωνει με τίποτα τον φιλάσθενο καναλάρχη.

.... Δεν εχει ηλικια ο Κοντομηνάς κάποιοι άνδρες, στην ερωτική ζωή, να το πούμε πιο σωστά στη ερωτική τους... σκέψη με την γυναίκα. Ακόμα, δηλαδή, κι όταν ο άνδρας, λόγω ηλικίας δεν είναι σε θέση να δείξει στη γυναίκα τον σεξουαλικό του «αντρισμό», δεν σταματάει να ερωτεύεται.


Οπωσδήποτε υπάρχουν άνδρες που κάποια στιγμή, άλλοι στα 50 και τα 60, άλλοι στα 70 και στα 80, εγκαταλείπουν! Μέχρι εδώ είμασταν, σου λένε. Κάποιοι άλλοι, και χωρίς να έχουν στύση, και στα 80, και στα 90, έχουν την καυτή επιθυμία να έρθουν σε επαφή με γυναίκα. Να την χαϊδέψουν, μόνο, διότι το εργαλείο τους είναι πια νεροπίστολο.

Αυτές τις φιλολογικές αράδες που όμως τις υπογράφει η ιατρική επιστήμη, ο κλάδος της σεξολογίας, της ανδρολογίας, με αφορμή τη νέα ερωτική σχέση του 78χρονου μεγαλοεπιχειρηματία και... αθεράπευτου εραστή Δημήτρη Κοντομηνά. Μπράβο στον παπού, αν είχα περισσότερα φράγκα θα του έστελνα πακέτο με λουλούδια, να τον επαινέσω για το κουράγιό του.

Εραστής γνήσιος είναι ο καναλάρχης, όχι κάποιος Μακρόν, πρόεδρος της Γαλλίας, που αντί να κυκλοφορεί με μανουλομάνουλο, από πιτσιρικάς ζευγάρωσε με την κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη σύντροφο του. Όλοι συμφώνησαν ότι η Λόρυ που εμφανίστηκε δημόσια με τον Κοντομηνά και την κρατούσε σφικτά και τρυφερά επάνω του, μητέρα 30χρονη κόρης, είναι κομψή, γοητευτική, λαμπερή. Μια ξανθιά καθηγήτρια πανεπιστημίου η Λόρυ που ζει στη Νέα Υόρκη.

Τι θυμήθηκα. Πριν από τρία χρόνια, τελικά, ο Κοντομηνάς δεν προφυλακίστηκε, με εγγύηση μαμούθ 5 εκ. ευρώ, και αφού δήλωσε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ανάμεσα σ’ άλλα, φρακτική πνευμονοπάθεια. Ο εραστής, όμως, που κουβαλάει μέσα του δεν κ...ωνει με τίποτα τον φιλάσθενο καναλάρχη.