24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Επιστολή Σαββίδη προς Alpha Bank: Αυτά θέλω να κάνω για το MEGA...


Διαβάστε όλη την επιστολή - Δύο ημέρες πριν τον διαγωνισμό για τον ΔΟΛ δεσμεύεται να δώσει 25 εκατ. ευρώ για κάλυψη υποχρεώσεων σε τράπεζες και εργαζόμενους

Έγγραφο, με το οποίο δεσμεύεται προς τη διαχειρίστρια τράπεζα Alpha για τις επόμενες ενέργειες, καθώς και για τα χρήματα που προτίθεται να τοποθετήσει, απέστειλε προ ημερών ο Ιβάν Σαββίδης.

Μετά την απόκτηση ποσοστού 19,63% την περασμένη εβδομάδα από την οικογένεια Μπόμπολα, ο κ. Σαββίδης ξεκαθαρίζει, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, ότι δεσμεύεται να συνεισφέρει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Τηλέτυπος το ποσό των 25 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων ποσό 8 εκατ. ευρώ θα πάει προς την εξόφληση των χρημάτων των εργαζομένων της εταιρείας.

Τα 10 εκατ. ευρώ θα πάνε για κάλυψη οφειλών προς τις τράπεζες, ενώ υπογραμμίζεται πως τα 25 εκατ. ευρώ ο όμιλος DIMERA προτίθεται να τα εισφέρει ως ποσοστό που του αναλογεί για την κάλυψη της δικής του συμμετοχής στη μέλλουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τηλέτυπος αυτή τη δεδομένη στιγμή.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση, ο ομογενής επιχειρηματίας επιδιώκει να δεσμεύσει και τα άλλα συμβαλλόμενα στο κανάλι μέρη, δίδοντας την εικόνα του ανθρώπου που επιλύει προβλήματα και βοηθά στην αποπληρωμή χρονίζουσων οφειλών. 

Παράλληλα, μιλάει μόνο για το ποσοστό που ήδη κατέχει δύο ημέρες πριν τον κρίσιμο διαγωνισμό για τις τύχες του ΔΟΛ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο, όπως τονίζουν στο protothema.gr εκπρόσωποι των τραπεζών, να επανατοποθετηθεί με νέα ποσά, αν πάρει μεγαλύτερο ποσοστό στο κανάλι.