24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

BINTEO! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το νέο ...αστέρι του ΣΥΡΙΖΑ


Τα σούργελα του Σύριζα χτυπούν αλύπητα
Σκούφα (Σύριζα, Πιερίας): Τα σχολικά γεύματα αποτελούν ένδειξη... ανεπτυγμένης χώρας.
Μη σε χάσουμε.
Να σε ξαναδούμε στη Βουλή
------------------
Σε παραληρηματικό κρεσέντο υπέρ του τετάρτου μνημονίου αλλά
με αντιμνημονιακά συνθήματα ξέσπασε η κυρία Ελισάβετ Σκούφα υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει την νέα συμφωνία είπε ένα ακόμα «ΟΧΙ» αντίστοιχο με εκείνο του δημοψηφίσματος του 2015!
Εντύπωση προκάλεσε η εισαγωγική τοποθέτηση της κυρίας Σκούφα η οποία έφτασε στο σημείο να επιχειρηματολογήσει ότι τα σχολικά γεύματα αποτελούν ένδειξη ότι η Ελλάδα είναι μια ανεπτυγμένη χώρα. «Τα σχολικά γεύματα μάλλον αποτελούν ένδειξη μιας ανεπτυγμένης και με κοινωνικό κράτος χώρας. Διότι σερβίρουν καθημερινά σε όλους τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων μεταξύ των οποίων οι υποανάπτυκτες ΗΠΑ, Φινλανδία, Σουηδία, Ιαπωνία, Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Πιερίας.
«Όταν ήρθαμε αντιμέτωποι με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ για λήψη μόνο αρνητικών μέτρων εμείς για μια ακόμα φορά είπαμε “όχι”. Δεν το είπαμε το “όχι” μόνο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2015. Το λέμε κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην συνέχεια ωστόσο η τοποθέτηση της κυρίας Σκούφα περιελάμβανε πολλά «ναι» για την ψήφιση των μέτρων που φέρνει μείωση συντάξεων, αφορολόγητου, απελευθέρωση απολύσεων, ιδιωτικοποιήσεις και άλλα. «Ναι μεν αναγκαζόμαστε να ψηφίσουμε εξαιτίας της συνθηκολόγησης. Για πρώτη φορά όμως με κυβέρνηση της Αριστεράς έρχονται παγκόσμιοι οργανισμοί όπως το ΔΝΤ και λένε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και δεσμεύονται για λύση».
Την ώρα δε που επικαλούνταν το ΔΝΤ, έσπευδε να κραυγάσει πως «Οσο και να προσπαθείτε να εξαπατήσετε τον λαό, ο λαός γνωρίζει καλά ποια δύναμη ακόμα και μέσα στον παγκοσμιοποιημένο καπιταλισμό τον υπερασπίζεται» και να επισημάνει προς το ΚΚΕ: «Να αναφέρετε πιο συχνά ότι η βάση της όποιας κριτικής σας είναι η Σοβιετία. Ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί σας, να σας υπενθυμίσω ότι ακόμη και η υπερδύναμη της Σοβιετίας προέβη σε συνθηκολογήσεις εις βάρος χωρών και λαών. Και κάτι άλλο. Πώς η Σοβιετία θα μπορέσει να φυτρώσει στην Ελλάδα της οποίας η παραγωγική βάση εσκεμμένα λεηλατούνταν;»