24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Δήλωση-σοκ κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ: Συγκυβερνάμε με τη τρόικα – Aυτή γράφει τα νομοσχέδια!



Σε συνέντευξη του στον «ΒΗΜΑ FM 99,5» και στον δημοσιογράφο Ιάσονα Πιπίνη, ο Κώστας Ζαχαριάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το Eurogroup της 15ης Ιουνίου, τονίζοντας πως προσδοκά σημαντική πρόοδο στο ζήτημα της διευθέτησης του χρέους. Κάνοντας την αυτοκριτική του για τα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση παραδέχθηκε πως πολλά από τα μέτρα που περιλαμβάνονται είναι άδικα.

«Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν θα μπορέσουμε τον Σεπτέμβρη του 2018 να πατήσουμε στα πόδια μας. Αν το καταφέρουμε αυτό, οι θυσίες έχουν νόημα παρά την πίεση και την αδικία. Εγώ λέω ότι πολλά από αυτά που ψηφίζουμε είναι άδικα, διότι αυτή είναι η διαδικασία της επιτροπείας, για αυτό πρέπει να φύγουμε από αυτή την διαδικασία», δήλωσε ο κ. Ζαχαριάδης.Συγκυβερνάμε με τους θεσμούς

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του κ Κώστα Ζαχαριάδη στην ίδια εκπομπή ότι ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνάει με τους θεσμούς και ότι η τρόικα πολλές φορές… πιάνει το χέρι της ελληνικής κυβέρνησης και γράφει τα νομοσχέδια.

«Εμείς το ομολογούμε. Λέμε ότι η χώρα βρίσκεται σε κηδεμονία, επιτροπεία. Ουσιαστικά στα δημοσιονομικά συγκυβερνάμε με τους θεσμούς, με την τρόικα. Πολλές φορές μας πιάνουν το χέρι και μας γράφουν το νομοσχέδιο. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έλεγαν ότι αυτά τα προγράμματα είναι ευλογία», καταλήγει ο κ. Ζαχαριάδης.