24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Βασίλης Οικονόμου: «Οι καταγγελίες της πρώην Επιθεωρήτριας ΥΠΕΔΦΚΑ, ζητούν άμεσες απαντήσεις»


«Πολλά ερωτηματικά που ρίχνουν βαριά σκιά πάνω στον Υπουργό Αναπληρωτή Υγείας κ. Παύλο Πολάκη και την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα ΄Ολγα Γεροβασίλη, αφήνει...

 η επιστολή της πρώην γενικής επιθεωρήτριας της Υπηρεσίας Ελέγχου Δαπανών Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΥΠΕΔΦΚΑ) του ΕΟΠΥΥ κυρίας Γεωργίας Γεωργιάδου, λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή της από τη θέση της», υπογράμμισε σε σχετική του δήλωση, ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου.

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση
Και ανέφερε: «Στην επιστολή της, η κα Γεωργιάδου κατηγορεί τον κ. Πολάκη για κομματικό νεποτισμό και την κα Γεροβασίλη για “προστασία” με το ψηφοθηρικό αζημίωτο των ιατρών στην περιοχή της Άρτας όπου εκλέγεται, καθώς έγιναν έλεγχοι και καταλογίστηκαν υψηλά πρόστιμα για συνταγογραφικές παραβάσεις».

»Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θα πρέπει να πάρει άμεσα θέση γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα σημαίνει ότι καλύπτει το συγκεκριμένο ζήτημα», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου και είπε: «Περιμένουμε τις απαντήσεις, γιατί σε θέματα ηθικής τάξης δεν χωρούν μισόλογα ...».