24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Τόσκας για Παπαδήμο: Οποιο κενό ασφαλείας υπάρχει θα καλυφθεί


Τον Λουκά Παπαδήμο επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Νίκος Τόσκας, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται έπειτα από την επίθεση σε βάρος του.
«Είδαμε με ευχαρίστηση ότι η πορεία της υγείας του πηγαίνει καλά. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, είναι σε καλά χέρια», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, εξερχόμενος από το νοσοκομείο.

Σε ό,τι αφορά τις έρευνες, ο κ. Τόσκας αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Τόνισε ότι η αστυνομία συνεχίζει νύχτα-μέρα τη διερεύνηση της υπόθεσης και πρόσθεσε ότι δεν θα γίνουν ανακοινώσεις αν δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες.
Παράλληλα, αρνήθηκε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το πού έγινε ο έλεγχος του τρομοδέματος και αν υπάρχει κενό ασφαλείας. Περιορίστηκε να πει «όποιο κενό θα καλυφθεί».

Η κυβέρνηση και η ηγεσία της αστυνομίας προσπαθεί να φέρει γρήγορα στη Δικαιοσύνη του τρομοκράτες, πρόσθεσε ο κ. Τόσκας. «Δεν έδωσε κανείς το δικαίωμα σε αυτούς τους ανθρώπους να το παίζουν εκδικητές ή »επαναστάτες». Ο λαός έχει άλλη εικόνα και γνώμη. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό τους», συμπλήρωσε.

«Είναι λάθος όταν κάποια κόμματα προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τις περιστάσεις και να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά. Η Αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τρομοκρατικές πράξεις, γιατί πιστεύει ότι ο λαός κάνει τις αλλαγές και με τις μαζικές του εκδηλώσεις παλεύει για το καλύτερο», πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.